Traplift nodig? Liftoffertes.nl helpt u graag!

Bent u of is uw partner slecht ter been? Wilt u in uw bedrijfspand ook toegankelijk zijn voor mindervaliden? Vergelijk dan modellen en prijzen op Liftoffertes.nl en kijk welke mogelijkheden er voor u zijn.

Liftleveranciers

Er zijn een hele hoop leveranciers voor trapliften. Er zijn leveranciers die hun eigen trapliften maken, leveranciers voor gebruikte trapliften en leveranciers die meerdere merken aanbiedt. Liftoffertes.nl werkt met diverse erkende leveranciers samen.

Prijzen

De prijs van een traplift is afhankelijk van een aantal factoren. Deze kan dus heel erg variëren. Als eerste hangt de startprijs af van het type traplift. Afhangend van de soort trap die in de woning staat varieert de prijs. De prijs van een rechte trap zal lager zijn dan die van een trap met één of meer buigingen. De rails van de traplift moet namelijk op maat gemaakt worden op de afmetingen en vorm van de trap in huis en hierdoor wordt het prijsverschil ook gemaakt. Naast de rails moet de ophanging aan de trap of op het trappenhuis passen wat ook per woning anders is. Ook moet de benodigde elektra gemonteerd worden wat ook per woning weer varieert in prijs. Hieronder staan een aantal standaard gegevens betreft gemiddelde kosten van een traplift per type trap.

Bij een rechte trap kost een basis traplift tussen de € 2.700 en de € 3.500. Bij een trap met één bocht kost dezelfde traplift soort tussen de € 4.800 en de € 7.000. Bij een trap met meerdere bochten is het startbedrag vanaf € 6.000.

Het type extra traplift kost bij een rechte trap tussen de € 3.500 en de € 6.500. Voor een trap met een enkele bocht bedraagt dit € 8.000 – € 10.000. Bij een trap met meer dan één bocht kost dit minimaal € 8.000.

De meest luxe uitvoering traplift kost bij een rechte trap € 6.500 – € 10.500. Bij een trap met één bocht € 10.000 tot € 12.000. Bij meerdere bochten in de trap kost deze € 10.000+.

Deze prijzen zijn allemaal voor een enkele verdieping. Mocht u een traplift nodig hebben voor meerdere verdiepingen moet u ongeveer (iets meer dan) het dubbele rekenen per verdieping.

De prijzen verschillen per leverancier. Denk hierbij aan productiekosten, montagekosten en andere factoren. Op Liftoffertes.nl kunt u offertes opvragen bij meerdere leveranciers voor dezelfde trap en vergelijken met welk aanbod de leveranciers komen. Op deze manier kunt u vergelijken wat de verschillen zijn qua prijs en service. Enorm handig dus!