Beleef Halloween in een attractiepark

Halloween is voor veel kinderen maar ook voor volwassenen een heus spektakel. Het van oorsprong Amerikaanse spektakel is de laatste jaren steeds meer overgewaaid naar Nederland en je ziet steeds meer bedrijven en evenementen inspelen op deze beweging. Ook steeds meer attractieparken spelen in op de toenemende populariteit van Halloween. In dit artikel lees je hoe de bekendste Nederlandse pretparken hun park omtoveren wat een waar griezelfestijn.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark in Overijssel. Het park bestaat al ruim 80 jaar en met een oppervlakte van ruim 8 hectare is het zeker een park waar je een flink aantal attracties kunt vinden. Vanwege de ideale ligging (vlak aan de Duitse grens) is het park ook zeer geliefd bij de Duitsers die op zoek zijn naar een Freizeitpark in Holland. Het park wordt vooral veel bezocht door mensen uit de deelstaten Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen. Begin oktober wordt het park, net als andere parken in Nederland helemaal omgetoverd tot een waar Halloween spektakel. Avonturenpark Hellendoorn wordt dan een aantal weken Hexendoorn met dagelijkse spannende Halloween avonturen, spookhuizen en heks achtige enge shows!

Attractieparken

Walibi  Holland

Walibi Holland is één van de bekendste parken van Nederland. Hiervoor had het park de naam “Six Flags Holland”. Walibi Holland staat bekend om zijn zeer uitgebreide Halloween uitvoering van het park namelijk de Halloween Frightnights. Voor het bezoeken van het park tijdens de Frighnights heb je stalen zenuwen nodig, want het kan zo maar zijn dat je onverwachts één op één komt te staan met de vele griezels die tijdens deze nachten in het park rondlopen. Het park heeft naast een zeer uitgebreide aankleding, vele shows ook nog veel angstaanjagend goede acteurs die je de stuipen op het lijf jagen.

Julianatoren

Wil je lekker griezelen met de kinderen? Dat kun je uitstekend doen bij Julianatoren. Het pretpark is over het algemeen wat minder bekend, maar wel geweldig om te bezoeken met de kids. Het park staat volledig in het thema van de muizen en ook tijdens Halloween kun je hier een aantal griezelmuizen verwachten.