Dagje uit in Overijssel

Een dagje uit in Overijssel

Over een aantal weken kunnen we de klok weer een uurtje vooruit zetten, ruilen we de grijze wolken in voor een lekker zonnetje en gaan we hopelijk weer meer buiten genieten. Het lente- en zomerseizoen komen er weer aan en met de oplopende temperaturen dan kunnen we weer leuke buitenactiviteiten gaan plannen. Wat je moet doen en waar je zéker heen moet? Dat lees je in dit bericht. We willen het graag hebben over het nieuwe outdoorpark die afgelopen jaar haar deuren heeft geopend: NuNature in Ommen.

Kinderfeestje Ommen

Hét park voor ouders en kinderen

Als je op zoek bent voor een leuk dagje weg met de kinderen dan is NuNature een echte aanrader. In dit park is voor de kids, maar ook voor de ouders genoeg te doen om je een hele dag, of zelfs een weekend te vermaken.

Klimmen in Ommen
Kinderen kunnen klimmen en klauteren in het geweldige klimbos. Ze zijn veilig gezekerd en kunnen tussen de bomen, over loopbruggen en in de netten klimmen. Een geweldige ervaring waar veel kids nog lang over na zullen praten.

Kinder paintball in Ommen
Voor de kinderen is er ook een speciale paintbal-arena. Hier kunnen de kids genieten van een potje fortnite, maar dan in het echte leven. De arena is tactisch, avontuurlijk, maar vooral erg kindvriendelijk ingericht (8 t/m 15 jaar).
Boogschieten in Ommen
Wat is er nou leuker dan een ouderwets potje boogschieten? Wie raakt zijn doel als eerst?

Zeer geschikt als schoolreisje in Overijssel!

Wij hebben al veel scholen en klassen een geweldig avontuur mogen laten beleven.  Je schoolreisje in Overijssel is uitstekend te boeken bij NuNature. De invulling van deze dag is te bespreken en er is van alles mogelijk:

  • Vertel de kids eerst over de natuur en laat ze daarna deze natuur beleven
  • Het is ook mogelijk om de jaarlijkse sportdag hier te organiseren.
  • Maak er een actief dagje uit van in de natuur. Laat de kids boogschieten, paintballen en voetballen

Ook als kinderfeestje in Ommen is NuNature echt een aanrader. Benieuwd wat je allemaal nog meer bij dit gloednieuwe outdoorpark kunt doen? Bezoek dan eens de website en laat je verrassen.