De kracht van Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut

Bijna iedereen is wel eens bij de fysiotherapeut geweest. Want er is natuurlijk niks vervelender dan rondlopen met lichamelijke klachten waar je de hele dag last van hebt.  Toch stellen veel mensen hun bezoek aan de fysiotherapeut onnodig lang uit. Ze gunnen zichzelf er geen tijd voor of denken dat de klachten, waar ze al lange tijd mee lopen vanzelf over gaan.

Zoek een specialist in de buurt

Elk dorp heeft wel 2 tot drie fysiotherapeuten. Geen enkele fysiotherapeut is hetzelfde, zo kan de ene veel beter zijn dan de andere. Toch zijn de behandelkosten vaak hetzelfde, omdat een aantal behandelingen wordt gedekt door de verzekeraar. Het kan dus gunstig zijn om het aanbod in uw woonplaats te vergelijken. Grotere fysiotherapeuten bieden vaak meer therapien aan en kunnen u daarmee vaak beter helpen dan de tradiotionele fysiotherapreut. Denk bijvoorbeeld aan de volgende behandelingen:

  • Dry needling
  • Echogragie
  • EPTE Therapie
  • Shockwave therapie
  • Sportfysiotherapie

Zere rug Enschede

Dit zijn allemaal therapieën die de traditionele fysiotherapie kunnen ondersteunen en waarmee heel gericht een klacht kan worden opgelost. Zelf woon ik al een aantal jaren in Enschede. Enschede is een grote stad en heeft wel 20 fysiotherapeuten. Veel mensen kijken eerst naar de afstand, maar zelf was ik op zoek naar fysiotherapie in Enschede die werknemers in dienst heeft met veel ervaring. Ik heb wel een uur lang alle praktijken vergeleken. De keuze die hieruit is gekomen heeft mij wel goed geholpen. Ik had al lange tijd last van een kuitblessure. Hiermee heb ik al meerdere fysiotherapiepraktijken in Twente bezocht. Na een EPTE therapie behandeling bij de laatste fysiotherapeut was mijn klacht na 3 behandelingen volledig verdwenen.