De leukste meubels voor weinig geld

Het inrichten van je huis of het verfrissen van je interieur kan flink wat kosten met zich meebrengen. Je kunt op zoek gaan naar betaalbare oplossingen, maar de opties zijn vrij klein. Bij Dimehouse is er veel keus tegen een scherpe prijs. Wij delen hier de leukste meubels voor een goedkoop prijsje. 

Een bank voor in de woonkamer 

De woonkamer is de plek waar je bezoek ontvangt en kunt ontspannen na een lange werkdag. Het is belangrijk dat je er comfortabel kunt zitten. Daarom is een goede fauteuil van hoge kwaliteit essentieel. Je kunt kiezen voor een grote fauteuil waar meerdere mensen op passen, maar een eenzitter is ook een goede optie. Een eenzitter is perfect om aan het einde van de dag een boek te lezen en biedt extra zitruimte. Nadat je de fauteuil hebt gekozen, kun je de rest van de woonkamer inrichten. Als je een open keuken hebt, kun je onderscheid maken tussen de woonkamer en keuken door een groot vloerkleed te gebruiken. Bekijk anders de PTMD Collection voor meer ideeën. 

Barmeubel 

Naast de woonkamer is de keuken een belangrijke ruimte in huis. Je wilt de keuken op jouw eigen manier inrichten. Als je een grote keuken hebt met een keukeneiland, zijn er veel mogelijkheden voor het interieur. Een hoge eetkamerset is een goede keuze, omdat het een “bar”achtige sfeer creëert. Dit is perfect voor gezellige avonden. Je kunt kiezen tussen een eetkamerset van hout of kunststof, de keuzes zijn eindeloos! Door de juiste eetkamerset te kiezen, heb je een gezellige plek waar je met je familie van maaltijden kunt genieten en kunt bijpraten. Een goede eetkamerset is daarom een onmisbaar item in huis.  

Bureau 

Als je vaak thuis werkt, is het handig om een apart hoekje of een speciale ruimte in te richten als je werkplek. Het is namelijk niet ideaal om aan de eettafel te werken en steeds je laptop en documenten te moeten verplaatsen wanneer je gaat eten. Het is slim om werk en privé zoveel mogelijk gescheiden te houden in je huis. Om een goede werkplek te creëren, heb je een mooi en praktisch bureau nodig, samen met een comfortabele bureaustoel. Maak je werkruimte compleet met planken, ladekasten of andere opbergmeubels waarin je je spullen kunt opbergen. Vergeet ook niet om wat decoratie toe te voegen om je kantoor een gezellige sfeer te geven. Laat je inspireren door de collecties van Dimehouse en PTMD!