Combimagnetrons van Smeg

Smeg is een italiaans bedrijf dat keukenapparatuur ontwerpt en produceert. Het is een echt familie bedrijf en de nadruk ligt er op design. Het moet functioneel zijn, maar vooral ook erg mooi. In Nederland is één van de zestien filialen gevestigd. Smeg verzorgt kranen, koelkasten, magnetrons en nog veel meer.

Eén van de producten die ze verkopen, is een combimagnetron. Combimagnetrons zijn ideaal om ruimte en geld te besparen. In plaats van de oven en de magnetron heeft u dan een apparaat met beide functies. Gemakkelijk, ruimtebesparend en van smeg zijn ze ook erg stijlvol.

De combimagnetrons zijn van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn 4 onderdelen waar ze goed op wilen scoren. Veel functies, strak design, gebruikers comfort en hoge waarden in de technische data. De functies in de combimagnetron loopt uiteen van een mantelkoelingsysteem, een pizzafunctie tot de dubbele glasdeur en de roestvrijstale binnenkant. In het design loop je er tegen aan dat iedereen zijn eigen smaak heeft. Het uiterlijk is wat het is, maar Smeg zorgt wel voor een strak design. Dat wil zeggen dat er niet meer op zit dan nodig is.

De technische data worden op zich genoemd, maar die zijn vooral gerelateerd met de gebruikers comfort. Wat zijn de mogelijkheden van de combimagnetron en hoe arbeidsintensief is het. De inhoud, het vermorgen en de maximale temperatuur moeten aansluiten bij de wensen van de klant. Tot slot de gebruikers comfort. De klant koopt het en hij moet goed met de combimagnetron om kunnen gaan. De combimagnetrons moeten daarom een makkelijk programmeersysteem , een elektronische controle van de temperatuur en een mogelijke kinderbeveiliging hebben.

Voor meer informatie over smeg of voor de aankoop van een combimagnetron bent u welkom bij Inbouwmagazijn.