Jaren ’30 interieur

Een interieur in de jaren ‘30 stijl creëert een mooie sfeer in uw woningKenmerkend voor de jaren ‘30 stijl zijn strakkere vormen en vlakke panelen. De jaren ’30 stijl is te creëren met behulp van diverse mogelijkheden.

kamer-en-suite

Kamer en Suite

Zeer kenmerkend voor een jaren ’30 woning is de Kamer en Suite. In de jaren ’30 stijl is de Kamer en Suite strak van vorm met vlakke panelen. De kasten van de Kamer en Suite worden vaak op één hoogte geplaatst met de schuifdeuren. De Kamer en Suite in de jaren ’30 stijl is tegenwoordig zeer populair door de stijgende belangstelling voor nieuwbouwwoningen in de jaren ’30 stijl. Bij MooieEnSuite.nl is elke Kamer en Suite uniek en wordt deze op maat gemaakt naar uw wens.

Deuren

Door deuren in de jaren ’30 stijl creëert u een authentieke uitstraling. Naar wens kunnen de deuren worden uitgevoerd met dichte panelen of met glas. Wanneer de deur voorzien wordt met glas in lood wordt de jaren ’30 stijl nog meer versterkt. Daarnaast zijn deurlijsten een mooie manier om de jaren ’30 stijl nog verder door te trekken. Een deurlijst is een sierelement op het kozijn. Bij MooieDeurlijsten.nl zijn alle deurlijsten replica’s van originele deurlijsten uit oude jaren ’30 woningen. Hierdoor haalt u de authentieke jaren ’30 sfeer in huis.

Vestibule

In de jaren ’30 werd de vestibule gebruikt als entree, en om tocht tegen te gaan. Het is een kleine ruimte voordat u de hal betreedt. Om de jaren ’30 stijl extra te benadrukken wordt de deur tussen de vestibule en de hal vaak voorzien van glas in lood.

Plinten en vensterbanken

Het jaren ’30 interieur maakt u af door de stijl ook door te trekken naar uw plinten en vensterbanken. Hoge plinten zorgen voor een stijlvol uiterlijk. Bovendien wordt hiermee de hoogte en/of lengte van uw kamer benadrukt, en komt de vloer beter tot zijn recht. Daarnaast geven vensterbanken uw woning extra stijl. Wanneer u mooie sierlijsten aan de vensterbanken toevoegt wordt de jaren ’30 uitstraling nog meer versterkt.

grenenplinten

Jaren ’30 interieur in uw woning

Hopelijk heeft u wat aan onze tips! Voor meer informatie of professioneel advies op maat voor een jaren ’30 stijl in uw woning, verwijzen wij u naar MooieEnSuite.nl.