Drie tips waarmee je ook in de winter lekker buiten kan zitten

De tuin is een plek waar men graag zit. Een spelletje doen met vrienden, ’s avonds lekker avondeten of een glas wijn op de veranda. In de zomer is dit heerlijk met het warme weer, maar in de winter is het misschien een beetje koud. Maar toch zijn er manieren om ook in de winter buiten te kunnen zitten. Lees hieronder drie tips waarmee je ook in de winter lekker buiten kan zitten!

Terrasverwarmer

De eerste tip is al bekend bij veel mensen, namelijk een terrasverwarmer. De naam zegt het al, met een terrasverwarmer kun je de luchttemperatuur verwarmen. Hierdoor kun je heerlijk genieten van de warmte terwijl het buiten koud is. Terrasverwarmers zijn te krijgen in allerlei soorten en maten. Een staande terrasverwarmer kan klein of groot zijn. Een kleine variant kan je bijvoorbeeld op de tafel neerzetten. De grote variant zet je op de grond. Dit brengt als voordeel mee dat je deze kan verplaatsen. Hiernaast heb je ook terrasverwarmers die je aan de muur kan hangen. Deze neemt maar weinig plek in beslag!

Een buitenkamer

Wat in de winter (en eigenlijk het hele jaar door) erg fijn is, is een buitenkamer. Een buitenkamer is eigenlijk precies wat de naam zegt en wordt ook wel een tuinkamer genoemd. Een tuinkamer is als het ware een verlengstuk van je huis. Je hoeft geen muren te slopen om een tuinkamer te plaatsen. Hierdoor blijven de kosten lager dan bij een serre. Een tuinkamer is een afgesloten ruimte die helemaal naar jouw stijl en wensen kan worden ontworpen. Je kan kiezen voor glazen wanden zodat het lijkt alsof je echt buiten zit. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Een ding is zeker, je kan heel het jaar door genieten en buiten zitten, zelfs in de winter.

Vuurkorf

Houd je van lange en gezellige avonden met vrienden en/of familie? Een vuurkorf zorgt voor een hele gezellige sfeer. Je kan samen gezellig rond het vuur zitten en genieten van de warmte. Een voordeel van een vuurkorf is dat het niet duur hoeft te zijn. Je kan er al een halen voor een paar tientjes.

Er zijn heel veel verschillende soorten vuurkorven. Heb je liever een kleine of grote vuurkorf? Een ronde of vierkante vorm? Je kan er alle kanten mee op. Zo kan je iets vinden wat helemaal bij jou past. Het is wel belangrijk om de vuurkorf op een veilige ondergrond neer te zetten. Een vuurkorf kan namelijk behoorlijk warm worden. Om het nog gezelliger te maken, kan je met wat vrienden of familie bijvoorbeeld marshmallows roosteren.