Geen last meer van terugkerende rioolproblemen

Veel last van rioolproblemen die maar niet worden opgelost of verdwijnen? Dan bent u niet de enige, er zijn vaak rioolproblemen in ons land. Er is echter een bedrijf die daar goede oplossingen voor heeft.

Rioolproblemen

Bij ons in de straat hadden we veel last van rioolproblemen die steeds weer terugkeerde. De gemeente had vervolgens weinig tijd om ons te kunnen helpen en toen zijn we gaan zoeken naar een bedr4ijf dat ons wel kon helpen en die vonden we. Een ontstoppingsbedrijf in Enschede had hier een hele goede oplossing voor en nadat zij geweest waren was het probleem opgelost.

Zij namen de tijd voor het probleem en hadden het probleem ook snel opgelost door een hele handige techniek, waarbij ze makkelijk het probleem konden oplossen.

Camera inspectie

Waar het bedrijf mee begon was een rioolinspectie, wat betekend dat ze met een camera het riool ingaan. Wat ze precies doen is ze gaan dus met een camera het riool in en met die camera brengen ze je leidingstelsel heel nauwkeurig in kaart. Hiermee kan het rioolprobleem bij de bron worden opgelost, waardoor je probleem wordt opgelost en niet meer terugkeert.

Wat bekijken ze precies in het riool?

Ze bekijken de riolering en alle afvoerleidingen. ze kijken of er lekkages zijn, boomwortels in zijn en of er scheuren in zitten. Het kan ook zijn dat er knellingen in de leidingen liggen, de monteur haalt de knelling er dan uit zodat de problemen opgelost zijn.

De techniek met de camera en de tijd die het bedrijf vrij maakt om je te helpen is gewoon erg goed. Waar we maandenlang op hulp van de gemeente hoopten, was daar eindelijk een bedrijf die ons wou helpen. We zijn blij dat het bedrijf de problemen heeft opgelost en we geen last meer hebben van terugkerende rioolproblemen, want dat zat ons als straat toch erg dwars.

rioolinspectie