Dit zijn de 3 grootste voordelen van Speeltoestel Irma

Als jij als kind vroeger een speeltoestel in de tuin had staan, was de hele straat jaloers op je! Een speeltoestel is het middel om je kinderen makkelijk buiten te krijgen en daarbij ook redelijk betaalbaar tegenwoordig. Vroeger kosten het een fortuin om zoiets neer te zetten, of je moest het helemaal zelf in elkaar bouwen. Maar gelukkig is het nu wat betaalbaarder. Echter er zijn nog veel meer goede redenen om een speeltoestel te nemen, en helemaal speeltoestel Irma. In deze blog nemen we je mee in de drie grootste voordelen.

Geheel gemaakt van eiken hout

Een houten speeltoestel is al sneller populair dan eentje van een ander materiaal. Maar wat dit speeltoestel zoveel beter maakt is dat het gemaakt is van eiken hout. Dit soort hout is extra sterk vergeleken met andere houtsoorten en hoef je als consument niet erg goed te onderhouden. Soms is het wel handig om even te checken of scheuren of ongedierte, maar in principe zou dat niet nodig hoeven zijn. Kortom, een speeltoestel gemaakt van eikenhout is de beste keuze die je als consument kunt maken.

Een glijbaan en schommel van ander materiaal

Nog een voordeel van speeltoestel Irma is dat de andere componenten van het speeltoestel, hierbij moet je denken aan de schommel en glijbaan, van een ander materiaal zijn gemaakt. het zou natuurlijk niet fijn zijn als kind om van een houten glijbaan af te gaan en allerlei splinters te krijgen. En juist omdat zulke speelelementen van ander materiaal zijn, zijn ze extra veilig voor kinderen.

Extra toevoegingen zelf uitkiezen

Het mooie is aan het speeltoestel Irma is dat je verschillende elementen van het speeltoestel zelf kunt uitkiezen, weghalen of kan toevoegen. Je zou bovenaan de hut nog een verrekijker voor je kind kunnen toevoegen of een leuk wiel waar hij of zij aan kan draaien. Kortom, er zijn veel mogelijkheden om een speeltoestel geheel eigen te maken en precies zoals jij het wilt. Niets is onmogelijk en jouw kind wordt er alleen maar blijer van, en daar doe je het uiteindelijk voor.