Heren ondergoed en sokken trends 2019

Iedereen weet wel dat herenmode niet het meest spannende onderdeel is van de modewereld. Er verandert niet zo bijster veel door de jaren, door de decennia heen. Herenmode is van nature meer praktisch georiënteerd. Enfin, dat betekent niet dat er helemaal niets verandert. In dit artikel willen we een aantal innovaties en veranderingen toelichten die wij de afgelopen jaren waargenomen hebben specifiek op het vlak van ondergoed en beenmode.

Sneakersokken

Een van de meest nuttige uitvindingen van de afgelopen jaren vormen toch wel de sneakersokken. Sneakersokken zijn sokken die maar tot en met de enkels komen. Praktisch betekent dit dat wanneer je schoenen draagt de sokken niet zichtbaar zullen zijn. En wat niet zichtbaar is kan ook niet uit de toon vallen. Dit is het grootste voordeel van sneakersokken voor velen, je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat de sokken wel goed passen bij de rest van de outfit. Een aanbevolen merk sneakersokken is Falke. Dit is een Duits merk, zeg maar de BMW onder de sokken, verkooppunt Nederland. Sneakersokken zijn verder een betere optie om te dragen in de zomer wanneer je minder stof aan je lichaam wilt überhaupt maar ook weer niet op blote voeten wilt rondlopen.

Ondergoed met spannende prints

Over het algemeen is het uiterlijk van de onderbroek toch vooral een privé aangelegenheid. Tenzij je wellicht een Chippendale bent o.i.d. Enfin, het kan en mag allemaal best wat spannender op herenondergoed vlak. Want waarom zou je een saaie effen zwarte onderbroek willen dragen? Daar is het leven veel te kort voor. Merken als Muchachomalo brengen onderbroeken op de markt met uitdagende prints die een glimlach op je gezicht zullen toveren. In Nederland kan men deze onderbroek bemachtigen in de hemdvoorhem webwinkel. Een ander vergelijkbaar merk is A-dam. Wat je ook kiest, kies eens voor wat meer kleurrijke onderbroeken.