Ik ben op zoek naar een hypotheekadviseur in Winterswijk

Heb je een mooi huis op het oog en wil je graag onafhankelijk advies over de hoogte van jouw hypotheek? Een hypotheekadviseur geeft financieel advies over hypotheken en helpt je om een hypotheek te vinden die bij jou past. Hiervoor zal hij of zij eerst jouw financiële situatie in kaart brengen en vragen wat je toekomstplannen zijn. Heb je een kinderwens? Ga je straks minder werken? Of ga je binnenkort met pensioen? Op basis van jouw financiële situatie onderzoekt hij welke hypotheek of verzekering het beste bij je past. Bij een onafhankelijke hypotheekadviseur ben je op het juiste adres. Door een onafhankelijke partij te kiezen ben je zeker van een deskundig advies en heb je een ruime keuze uit diverse hypotheekaanbieders in de regio.

Wat doet een hypotheekadviseur?

Een adviseur is iemand die advies mag geven over een onderwerp waar hij of zij in geschoold is. Een adviseur kan bij een adviesbureau of zelfstandig werken. Een hypotheekadviseur is iemand die optreedt als bemiddelaar bij het afsluiten van een hypotheek. Hij is een soort tussenpersoon, voornamelijk om degene die een hypotheek wenst af te sluiten zo goed mogelijk te adviseren. Een hypotheekadviseur kan in dienst van een bedrijf zijn waar ze met een paar hypotheekaanbieders samenwerken. Andere hypotheekadviseurs werken onafhankelijk en met vele aanbieders samen zodat ze in hun netwerk met diverse partijen hierin onafhankelijk advies kunnen geven, mede door de lange samenwerking. Het is dus handig om eerst uit te zoeken waar je het beste een eerste intakegesprek kunt plannen over wat betreft een hypotheek afsluiten.

Wat kost hypotheekadvies?

Meestal betaal je voor advies en bemiddeling een vast bedrag voor het hele traject. De kosten hiervoor liggen tussen de 1500 en 3000 euro, maar dit is afhankelijk van de adviseur en van jouw situatie. Sommige adviseurs werken op basis van uurloon, dit tarief varieert tussen de 80 en 175 euro.

Bij De Hypotheker in Winterswijk ben je aan het juiste adres voor deskundig advies!
Bij De Hypotheker in Winterswijk ben je aan het juiste adres voor deskundig advies!

Bij De Hypotheker in Winterswijk is het eerste gesprek met een van onze hypotheekadviseurs gratis en vrijblijvend. Hoe weet je of je hypotheekofferte de beste aanbieding is die je krijgt? Je kunt het beste bij een onafhankelijke partij om deskundig advies vragen. Dit kan bij elke vestiging van De Hypotheker bij jou in de buurt!