Een hypotheek of verzekering afsluiten?

Ben je op zoek naar een hypotheek of verzekering die bij jouw levensstijl past? Wil je een huis kopen en je verzekeringen overzetten? Zoek dan niet verder! We zullen het hieronder uitgebreid hebben over de voordelen van een all-in bureau in Enschede die zowel hypotheken als verzekeringen op maat kan afsluiten.

Laponder Voortman, de specialist in Twente!

Als je van plan bent om een huis te kopen dan is het handig om te weten wat je op basis van jouw inkomen maximaal kunt lenen. Je kunt dit zelf natuurlijk uitzoeken en je financiële zaken op een rijtje zetten. Maar wil je niks over het hoofd zien en een onafhankelijk advies krijgen van een hypotheekadviseur? Laponder Voortman, gelegen in Enschede, is een onafhankelijk financieel adviesbureau. Door de jaren lange werkervaring van de medewerkers zijn ze zeer deskundig op het gebied van financiële dienstverlening. Ze bieden een ruim assortiment schade- en levensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers; met uitstekende dekkingen en scherpe premies. Ook op hypotheek- en pensioengebied hebben ze ruime ervaring om je met elk financiële vraagstuk te kunnen helpen. Laponder Voortman staat al 100 jaar klaar met de beste kwaliteit en service.

LapVoo_Logo_2015_0

De hypotheekadviseur van Laponder Voortman

Je hebt diverse soorten hypotheken, echter komt er meer kijken bij het afsluiten van een hypotheek. De hypotheekadviseur van Laponder Voortman regelt, naast de hoofdzaak, ook nog talloze andere bijzaken voor je zoals de volgende:

  • Woonlastenberekening
  • Koopprijsberekening
  • Controle koopakte
  • Bankgarantie
  • Aanvraag woonvergunning
  • Regelen taxatie
  • Regelen maandelijks belastingvoordeel

Zomaar een greep uit de vele werkzaamheden die een hypotheekadviseur voor je doet! Ben je benieuwd wat wij van Laponder Voortman voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Ons kantoor in Enschede staat altijd open voor iedereen die worstelt met financiële vraagstukken.

Ons kantoor in Enschede
Ons kantoor in Enschede