Interieur trends 2019

Van klassiek, modern tot de jaren ’30 interieurstijlen. We zien steeds meer dat de trends van vroeger terug komen. De trends van 2019 voor het interieur is voornamelijk industrieel en authentiek te noemen. We kiezen massaal voor zwarte en donkere kleurnuances in combinatie met lichte tinten. We zijn van een ‘druk’ interieur met bloemenprintjes en veel kleuren overgestapt op een wat eenvoudige inrichting. Een lamp zonder lampenkamp is ook een typisch voorbeeld van deze industriële stijl. Net zoals een leren bank en een bakstenen en ‘oude’ muur willen we graag onze stijl laten zien.

Hier volgt een rijtje met dé interieurstijlen van 2019:
1. Modern interieur
2. Klassiek interieur
3. Industrieel interieur
4. Landelijk interieur
5. Jaren ’30 interieur
6. Bohemian interieur
7. Vintage interieur

Authentieke deurlijsten en vensterbanken

Iets wat ook helemaal terug is zijn de authentieke deurlijsten. De randen van de deur worden weer dikker en deze deurlijsten worden ook wel architraven genoemd. Deurlijsten plaatsen in het interieur geeft een mooie jaren ’30 stijl weer. Voor een echte authentieke afwerking van de woning kun je naast deurlijsten of sierlijsten ook bijpassende vensterbanken in de jaren ’30 stijl laten plaatsen. Deze houten vensterbanken zijn vaak breder en zijn eenvoudig te schilderen naar een gewenste kleur. Authentieke vensterbanken maken je interieur tot een geheel. De afwerking van je interieur zit vaak in de kleine elementen die niet direct zo in het oog springen. Bij mooie vensterbanken en deurlijsten hebben ze een ruime collectie aan authentieke stijlen voor je interieur zoals de deurlijsten die je makkelijk online kunt bestellen.

Aflakservice en ophalen in Eindhoven

Mocht je passende deurlijsten of vensterbanken hebben gevonden voor jouw interieur, dan kun je om geld te besparen zelf naar Eindhoven komen om je bestelling op te halen. Daarnaast is er natuurlijk de optie om ze niet alleen in de grondverf, maar zelfs afgelakt en wel op te halen. Dan hoeven ze alleen nog maar te worden gemonteerd. Zo heb je binnen de kortste keren een mooi en authentieke interieurstijl in huis!