Je interieur laten wrappen

Het laten wrappen van je interieur: veel mensen weten nog niet dat het mogelijk is en wat voor een mooie eindresultaten je hiermee kunt bereiken. Het laten wrappen van keukens, oude meubels, of wanden wordt steeds populairder. Dit is ook niet gek, want het resultaat is prachtig en het is een stuk minder ingrijpend dan een verbouwing. In dit artikel ga ik je alles vertellen over de voordelen van het interieur wrappen.

Minder ingrijpend

Als je vroeger je interieur van je kantoor of woning wou opfrissen dan moest je hiervoor bijna altijd gaan verbouwen. Verbouwen brengt vaak een hoop stress en andere zaken met zich mee:

  • Tijdens het verbouwen heb je last van rommel en veel stof dat vrijkomt
  • Het is vaak vrij duur
  • Je bent altijd aan het zoeken naar je spullen
  • Het duurt vaak langer dan verwacht

Het voordeel van wrappen is dat, afhankelijk van het project je vaak binnen één week je hele interieur op kunt frissen. Alle bovengenoemde verbouwstress blijft je bespaard en het is ook nog een stuk goedkoper. Ook zijn er zeer veel verschillende kleuren en patronen waaruit je kunt kiezen.

wrappen bureau

Alles is te wrappen

Een ander voordeel is dat je echt bijna alles in je huis kunt laten wrappen. Ben je de kleur van je tafel of bureau zat? Laat hem wrappen! Kan je gehele keuken wel een nieuw kleurtje gebruiken? Laat hem wrappen. Het mooie is dan je dat je het zo gek kunt maken dan je zelf kunt bedenken. De mogelijkheden zijn echt oneindig.

Nieuwe huisstijl of kantoor gekocht?

Ook voor bedrijven is wrappen echt een oplossing. Wanneer je als ondernemer bijvoorbeeld een nieuw kantoorpand hebt gekocht waar je intern je eigen huisstijl wilt implementeren dan is wrappen een zeer geschikte en goedkope oplossing

Waar vind ik een bedrijf die kan wrappen?

De techniek van het wrappen van meubels en ander interieur is nog vrij nieuw. Er zijn dus nog niet heel veel bedrijven die dit doen. Zelf heb ik mijn interieur door KleurJeInterieur in Enschede laten wrappen. Deze mensen hebben al jarenlange ervaring in het wrappen van auto’s en hebben zeer net werk afgeleverd.