Genieten van een BBQ workshop

Barbecueën is altijd gezellig, leuk en lekker. Veel mensen denken dat je alleen kunt barbecueën in de zomer of lente maanden, maar dit is niet het geval. Je kunt namelijk ook prima in de winter barbecueën met een lekker drankje erbij. Benieuw hoe?

BBQ Workshop

Zelf barbecueën is altijd leuk, maar een workshop is ook erg leuk en ook nog eens erg zinvol. Tijdens zo’n workshop leer je de kneepjes van het barbecueën en dat maakt het voor een volgende keer thuis alleen maar beter. Mooie stukken vlees, vis en groenten bereiden, voor sommige mensen is barbecueën bijna een buitensport.

Barbecueën kan het hele jaar daar, iets wat veel mensen waarschijnlijk niet doen. Toch kan het en ook in de winter, hier heb je een Winter BBQ Workshop voor. Tijdens zo’n winter BBQ workshop leer je verschillende soorten en manieren van barbecueën. Dit is erg leuk om te doen met familie of vrienden, dit kan op locatie (in je achtertuin bijvoorbeeld) of bij het bedrijf.

Genieten en beleving

Bij het bedrijf Kolenboertje staan ze voor de echte beleving van het barbecueën, lekker eten en goed leren tijdens de workshops. En dat leren gaat ver, bij zo’n workshop je alles van het snijden, marineren tot aan het opmaken van het bord. Ook word er tijdens de workshop kennis gemaakt met de verschillende manieren van barbecueën en de verschillende grill-technieken.

Het genieten en het plezier is optimaal tijdens zo’n workshop, het personeel van het bedrijf staat voor lachen met het leren en genieten van de gerechten die gemaakt worden. Als je dit met vrienden of familie doet weet je zowat zeker dat het een beleving is die je niet snel weer vergeet door al het plezier. Het voordeel is dat je na een workshop thuis waarschijnlijk ook beter gaat barbecueën en elke keer gaat genieten van het barbecueën.