Ken je Tena Lady al?

Ben je al bekend met Tena Lady? Dit is een afdeling van het bedrijf Tena dat gespecialiseerd is in vrouwen. Net zoals bij de mannenafdeling probeert Tena Lady de incontinentieproblemen op te lossen van personen. Dit doen ze op verschillende wijzen. In deze blog kom je erachter welke producten Tena Lady maakt, wat het voordeel is van dit bedrijf en waar je hun producten vindt. Tevens leer je over de proefpakketten en wat het mentale verschil is nadat je incontinentieproblemen zijn opgelost. Zo word je haast een waar expert op dit gebied.

Soorten producten die Tena Lady aanbiedt

Tena Lady biedt allerlei verschillende soorten producten tegen incontinentie aan. Daarbij is hun specialisatie in vocht absorberende middelen die voorkomen dat lekkage verder naar beneden komt. Voorbeelden van producten die dit bedrijf aanbiedt zijn incontinentie ondergoed en verbanden. Tevens zijn er ook inlegkruisjes beschikbaar die helpen tegen incontinentie. Daardoor is er voor elke vrouw een persoonlijke oplossing. Daarbij zijn hun producten beschikbaar in verschillende groottes en diktes zodat er hoe dan ook geen lekkage plaatsvindt.

Het voordeel van Tena Lady

Het grootste voordeel van Tena Lady is dat je als vrouw zijnde op een doodgewone manier door het leven kunt gaan met incontinentie. Wanneer je last hebt hiervan, is het zonder dit soort producten lastig om alledaagse dingen te doen. Je moet bijvoorbeeld altijd dichtbij een wc zijn om ongelukken te voorkomen. Dit is echter niet een praktische manier om te leven. Het voordeel van Tena is daarom ook dat je weer terug naar normaal kunt wanneer je last van incontinentie hebt.

Waar je Tena kunt vinden

Je kunt producten van Tena op verschillende plekken vinden. Het merendeel van vrouwen wil producten van Tena liever online bestellen. Dit is immers erg eenvoudig om te doen. Daarnaast blijf je op deze wijze volledig anoniem en weet niemand van je incontinentie. Dit is immers een privézaak die alleen tussen een arts en jou gaat. Online kun je bij bedrijven als 123Drogisterij producten van Tena aanschaffen. Zo heb je erg snel een oplossing voor je incontinentie in huis gehaald.

Proefpakketten zijn mogelijk

Tevens is het goed om te weten dat het met Tena mogelijk is om proefpakketten te bestellen. Voor veel vrouwen is het namelijk een grote stap om bijvoorbeeld incontinentie ondergoed te dragen. Daarom zijn ze eerst sceptisch, waarbij een proefpakket een ideale oplossing is. Zo kun je tevens uitzoeken welk product van dit bedrijf nou het beste bij je past.

Voel je weer vrouwelijk met Tena Lady  

Tot slot is het goed om te weten wat het uiteindelijk doel van Tena Lady is. Op voorhand denk je dat het gaat om je incontinentie aanpakken. Maar het gaat juist verder dan dit. Tena wil dat je je weer vrouwelijk voelt. Daarbij is vrijheid een belangrijke pijler. Met hun producten kun je immers in volledige vrijheid overal naartoe gaan zonder dat je een wc in de buurt moet hebben. Als jij weer terug naar het oude kunt gaan, is hun doel daardoor volledig behaald.
Voor incontinentiemateriaal ben je bij ons aan het juiste adres!