Makita boormachines: verkrijgbaar in verschillende soorten

Makita boormachines zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Dus of je nu een boormachine nodig hebt waarmee je gaten in beton kunt boren, of een boormachine waarmee je snel en eenvoudig meubels in elkaar kunt schroeven, het is allemaal mogelijk. Er zijn verschillende manieren waarop je op zoek kunt gaan naar Makita boormachines. Je kunt hiervoor een bezoek brengen aan een fysieke winkel zoals een bouwmarkt, maar je kunt dit ook online doen. Wanneer je op zoek gaat naar een boormachine van het gereedschapsmerk Makita, is het slim om eerst op zoek te gaan naar een Makita boormachine aanbieding. Misschien is die ene boormachine waar jij naar op zoek bent op dit moment wel in de aanbieding.

 

Maak gebruik van een aanbieding

Makita boormachines zijn regelmatig in de aanbieding. Dit zodat je kunt profiteren van korting. Hierdoor betaal je minder geld voor een nieuwe Makita boormachine. Dit is natuurlijk mooi meegenomen. Hierdoor houd je weer geld over voor andere zaken. Bijvoorbeeld voor het kopen van een Makita boormachine accu. Veel boormachines van het merk Makita werken namelijk op een accu. Dit kan een 18V accu zijn, maar ook een 40V accu. Wanneer een boormachine gebruik maakt van een 40V accu, biedt dit je als klusser veel voordelen.

 

De voordelen van een 40V accu

Ten opzichte van de oorspronkelijke 18V accu van Makita boormachines, biedt een 40V accu je een aantal voordelen. Een boormachine die gebruik maakt van zo’n accu is krachtiger. Dit zodat meer kracht uit kunt voeren met een boormachine. Wel is het belangrijk om te weten dat je niet in iedere boormachine zo’n 40V accu kunt stoppen. Deze accu’s passen enkel in de Makita XGT boormachines. Wanneer je dus gebruik wilt maken van de voordelen die de nieuwe gereedschappen van Makita je kunnen bieden, zal je je oude gereedschap moeten vervangen.

 

Oude Makita boormachines vervangen

Wanneer je gebruik wilt maken van de krachtige 40V accu’s van Makita, zal je je huidige Makita boormachines moeten vervangen. Dit omdat je enkel in de nieuwste XGT boormachines zo’n accu kunt stoppen. Wanneer je huidige boormachines nog naar behoren functioneren, kan dit een zinloze investering zijn. Je wilt immers niet een investering doen die eigenlijk niet nodig is. Toch kan het aantrekkelijk zijn om deze investering toch te doen. Wanneer je werkt als ondernemer bijvoorbeeld. Wanneer je werkzaam bent als timmerman, dakdekker of hovenier heb je vast en zeker één of meerdere Makita boormachines in je bedrijfswagen liggen. Wanneer deze boormachines vier jaar of ouder zijn, mag je deze volgens de wet vervangen.

 

Volgens de wet vervangen

Volgens de wet mag je Makita boormachines die ouder zijn dan vier jaar afschrijven. Wanneer je huidige boormachines dus vier jaar of ouder zijn, is het dus mogelijk om te investeren in de nieuwste generatie Makita boormachines. Dit zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om gebruik te maken van machines met een 40V accu. Het voordeel van de nieuwste machines van het gereedschapsmerk Makita, is dat de mogelijkheden uitgebreider zijn. Zo kan de acculader van de nieuwste accu’s alle actuele informatie van de geplaatste accu uitlezen. Hierdoor kan er een optimale acculading worden toegepast. Ook de nieuwste boormachines zijn verkrijgbaar in allerlei soorten. Van een Makita boormachine met stofafzuiging tot een heuse roze Makita boormachine.