Mijn woning verbouwen

Al jarenlang wonen wij in een vrijstaande woning in Enschede. De laatste jaren vonden wij het opvallen dat ons huis wat begon te verouderen. Vooral onze keuken en badkamer waren extreem verouderd. De keuken hebben we vorig jaar verbouwd en ziet er nu erg mooi en modern uit. Afgelopen jaar zijn we begonnen met de badkamer. Onze vorige badkamer was wat aan de kant en dus was ons idee om de badkamer wat te gaan uitbreiden. Omdat we wouden gaan uitbreiden zou dit wel ten koste gaan van een gedeelte van het kantoor in onze woning. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om een dakkapel te laten plaatsen. Hierdoor krijgt het kantoor toch wat meer ruimte. En dit zorgt ook gelijk voor meer licht in het kantoor.

Voordelen dakkapel

Aan een dakkapel zitten meerdere voordelen. Zo krijg je meer ruimte door een dakkapel. Door een schuin dak is er vak minder ruimte op een kamer of zolder, wat natuurlijk jammer is. Door het plaatsen van een dakkapel heb meer ruimte omdat het dak iets verhoogd wordt. Een ander voordeel is de gebruiksoppervlakte. Omdat je loopruimte wordt verhoogd met een dakkapel krijg je een grotere bruikbare ruimte. Ook een voordeel van een dakkapel is dat er weinig onderhoud voor nodig is. Een dakkapel van kunststof is goedkoper en vereist maar weinig onderhoud. Kunststof gaat namelijk niet rotten en is ook nog eens zeer eenvoudig schoon te houden. Ook isoleert het enorm goed, waardoor ook je energielasten zullen dalen.

Plaatsen van mijn nieuwe dakkapel

Nadat ik wat onderzoek heb gedaan en ik wat tips heb gevraagd ben ik uiteindelijk enorm goed geholpen door Profit dakkapellen. Door de goede kennis en ervaring van Profit Dakkapellen was ik er snel over uit dat ik door hen geholpen wou worden. Mede doordat ze beschikken over veel opties en accessoires van dakkapellen was mijn keuze snel gemaakt en konden ze ook al snel beginnen met verbouwen. Met dank aan Profit Dakkapellen uit Wierden kan ik nog meer genieten van mijn woning en de ruimte op mijn kantoorkamer.