Milieuvriendelijke & Biologische Schoonmaakmiddelen

Vaak denken we er niet bij na, maar schoonmaakmiddelen zijn vaak een bron van schadelijke stoffen. Veel van deze schoonmaakmiddelen komen rechtstreeks via uw bad of toilet in het riool terecht. Verder is er een hele markt gespecialiseerde schoonmaakmiddelen voor bijvoorbeeld het ontvetten en ontkalken van diverse oppervlaktes of wat te denken van middeltjes voor het verwijderen van verf of lijm.

Wat ons betreft kunnen particulieren en bedrijven vaker stilstaan bij de middelen die men gebruikt voor reiniging. Tegenwoordig zijn er diverse goede alternatieven op de markt die 100% Eco zijn.

Het bedrijf Eco2Work realiseert zich dat we met zijn allen moeten veranderen om zodoende verdere verontreiniging tegen te gaan. Het bedrijf voegt ook meteen de daad bij het woord en brengt een unieke lijn Ecologische (dus milieuvriendelijke en biologische) schoonmaakproducten op de markt.

Eco2Work levert een unieke range aan volledig ecologische en veilige producten die uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid.

Voor branches zoals Techniek, Industrie, Automotive, Bouw en Marine heeft Eco2Work een aantal concepten ontwikkeld. Waar andere aanbieders gebruik maken van extreem agressieve reinigers (denk hierbij aan het reinigen van graffiti, vet en kalk) lukt het Eco2Work om dit op een volledige milieuvriendelijke basis te doen mét uitstekend resultaat.