Oosters zo gek nog niet

In de huidige interieurs vinden we steeds vaker diverse Oosterse invloeden terug. De hoeveelheid invloeden varieert per stijl. Zo zien we regelmatig een enkel Oosters element in een modern interieur. Elementen die vaak in een modern interieur gebruikt worden zijn een behang, een kleed, een Oosterse lamp of (Boeddha) beelden.

Naast de interieurs met een enkel Oosters element zien we tevens dat geheel Oosters ingerichte woningen in opkomst zijn.

Zelf een Oosters interieur

Wie zijn interieur graag wil voorzien van wat Oosterse invloeden, kan erover denken om zijn algehele interieur te veranderen, maar je kunt dit ook simpelweg al bereiken door een aantal van de juiste accessoires toe te voegen. Door een dienblad met kaarshouders op een tafeltje te plaatsen kan je al vrij snel de warme Marokkaanse sfeer toevoegen aan een hoekje van je kamer, wanneer de sfeer je bevalt kan je nog meer accessoires aanschaffen om je interieur stijlvol en warm in te richten.

De Ghalia home collection

Ghalia.nl verkoopt naast een groot assortiment lampen ook kussens en poefen, hamamdoeken, jute kleden, kantha quils, buitenkleden, diverse soorten kaarshouders, kussens, kleden en dienbladen.

De lampen van Ghalia zijn onder te verdelen in een aantal soorten; je kunt hier terecht voor tafel- en vloerlampen, hang- en plafondlampen maar ook voor sultan en filigrein lampen. Al deze lampen en accessoires kan je nog weer onderdelen in de Arabisch, Marokkaans en Oosters, het is lang niet altijd gemakkelijk om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Maar wie bij Ghalia shopt zal aan de hand van de prachtige afbeeldingen van de producten snel kunnen slagen.