Schuifpoort automatisering

Als je een bedrijf hebt of een huis en je wilt niet dat iedereen zomaar je terrein op kan komen is er een oplossing. Een schuifpoort op je terrein zetten en niet iedereen kan je terrein op rijden. Dat is erg fijn als je privacy wil en je terrein wil beveiligen.

Automatische schuifpoort

Tegenwoordig is de techniek heel erg ver en wordt het ook steeds verder ontwikkeld. Voor je huis een hek plaatsen was en is nog steeds een belangrijk iets als je je huis of bedrijf wil laten beveiligen voor je terrein. Bertu toegangstechniek heeft een mooi systeem ontwikkeld waarbij schuifpoort automatisering de oplossing is en je die met een afstandsbediening kan bedienen.

Dit bied je als bedrijf zijnde of als huiseigenaar een mooie gelegenheid om je terrein te laten beveiligen op een geautomatiseerde manier. Er zijn verschillende manieren om je schuifpoort te bedienen, denk eens aan een afstandsbediening of een druppellezer. Dit is niet het enige, met de technieken van tegenwoordig kun je met een app op je smartphone de poort bedienen of via kentekenherkenning binnen komen. Geen moeite doen om de poort te openen en op je gemak het beveiligd laten maken.

Hoe werkt het precies?

Bertu toegangstechniek levert en monteert de hele schuifpoort en daarbij wordt er een motor geplaatst. Ze kijken ook naar je wensen en behoeften en de daarbij behorende veiligheid. Als je zegt dat je de poort meer naar rechts wil dan kan dat. Ze hebben een zeer breed assortiment die geschikt is voor intensief gebruik van de poort. De poort wordt op een rail geplaatst of in een vrijdragende constructie. Alles om het jou op je gemak te maken.

Stel dat je al een bestaande poort hebt, dan is dat geen enkel probleem. Het bedrijf kijkt gratis en vrijblijvend naar jouw situatie voor een schuifpoort automatisering.