Een goede diëtist

Heb jij altijd al willen afvallen en is dit nooit echt gelukt? Dan heb ik nu een goede oplossing voor je die echt helpt met bafvallen en waarbij het resultaat verbluffend is.

Diëtist

Een diëtist in Enschede is echt een hele goede hulp. Ik ben daar zelf heen gegaan, want ik had overgewicht en was niet trots op hoe mijn kinderen naar hun vader moesten kijken. Dus besloot ik aan de bel te trekken na meerdere pogingen van zelf proberen. Een goede diëtist trekt je er echt doorheen en sleept je door dingen waar jezelf niet echt doorheen komt.

Wat in mijn geval het probleem was is dat ik niet een goed plan had om goed af te vallen, de goede planning die een diëtist wel heeft. Voeding is de manier om te zorgen dat je kan afvallen. Je kunt zoveel sporten als je wil, maar als je dan nog steeds ongezond blijft eten val je nooit af. Dan is het sporten iets om te zorgen dat je ongezond kan eten.

De diëtist in Enschede die mij geholpen heeft is heel erg goed in haar vak. Je kunt daar een gratis consult aanvragen. Wat ze gelijk tegen me zei was: blijvend afvallen en je zit lekkerder in je vel. Ze zei me dat het onzekere uit mijn lijf zal vertrekken na het afvallen.

Diensten

Ze biedt verschillende diensten aan met verschillende namen:

  • Vitaal de luxe: is een leefstijlprogramma die verschilt van andere methodes. Ze kijkt naar jouw levenssituatie en stelt daarop gebaseerd en plan op.
  • Vitaal op maat: Bij dit programma leer je langdurig af te vallen en lekker in je vel te zitten. Blijvend gewicht verliezen is mogelijk.
  • Healing reset: is een sessie waarmee je het zelf genezende vermogen van je lichaam aan.

Ik heb zelf het Vitaal op maat programma gedaan en dat is me erg goed bevallen. Ik weet nu hoe ik goed kan blijven afvallen en later gezond kan blijven leven op lange termijn.