Shoplog kinderkamer Jelle-Jippe: beddengoed en lampen

Hallo allemaal. Ik ben gevraagd door deze blog om wat inspiratie en tips te delen omtrent het aankleden van de kinderkamer. Even voorstellen ik ben Anne, en ik ben moeder van een zoon genaamd Jelle-Jippe. Ja er zijn niet veel Jelle-Jippe’s in Nederland, het is een unieke Friese naam. Wij komen namelijk uit Leeuwarden. Enfin, Jelle-Jippe of we noemen hem ook wel JJ is nu 4 jaar en we zoeken niet verlichting en ook nieuw beddengoed voor zijn kamertje.

Goed laten wij beginnen met de verlichting. Na beetje zoeken op het wereldwijde internet vonden wij al snel hele leuke Mr Maria lampen. Ben je al bekend met de Nijntje lamp? Wat een schattige lamp is het toch! En helemaal niet duur! Een must have voor iedere ouder van een jongen of een dochter dat maakt niet uit, de Nijntje lamp is niet kinderachtig en niet per se iets voor meisjes, beide geslachten kinderkamer past deze prima.

Uitgelicht: CozyKidz – Lampen

Dat was stap 1 nu gaan we dan ook even kijken naar het beddengoed. Van mij moet dit geheel bestaan uit katoen. En niet elke type katoen maar echt duurzaam ecologisch verantwoord katoen anders hoeft het van mij niet. Op dit vlak zijn wij overigens fan van het merk Konges Slojd, een hele mondvol ja, het is een Deens merk vandaar. Maar die maken altijd wel top producten hoor, dus ik raad het je echt aan. We hebben gekozen voor het muslin dekbedovertrek in de kleur oat adult. Dus in de kleur havermout. Wat origineel zeg! Heb jij dat ooit eerder gezien beddengoed in de kleur van havermout? Haha wat grappig, ik eet graag havermout maar onze zoon heeft dus nu een dekbedovertrek in de kleur van dit gezonde etenswaren.

Uitgelicht: CozyKidz – Beddengoed

Nou wij hebben onze slag geslagen. Ik hoop dat onze adviezen tips en verhalen je geholpen hebben anders kun je mij altijd bereiken.