Verbouwen van onze woning

Al een hele tijd wouden wij graag ons huis gaan aanpakken. We zochten een paar kleine veranderingen. Zo gingen we wat nieuwe leuke spullen kopen voor op de tafels en kasten. Kwamen er nieuwe schilderijen aan de muur. En haalden we een aantal nieuwe meubels voor in de woonkamer. Ook wouden we graag nieuwe gordijnen. We waren opzoek naar gordijnen die beter pasten bij ons nieuwe interieur. Omdat onze vloer ook verouderd was kwamen we op het idee om dit ook gelijk mee te pakken aangezien we al van plan waren de woning leeg te halen.

Wat hebben we allemaal aangepakt

Nadat we wat tips hadden gekregen en we heel wat onderzoek hadden gedaan voor nieuwe raamdecoraties zijn we uitgekomen bij Dubblem in Enschede. Omdat raambekleding echt een belangrijke sfeermaker is in huis zochten we een bedrijf die dit echt begreep en ons ook goed kaan adviseren aan de hand van onze nieuwe meubels en vloer. Want we hebben er ook voor gekozen om een nieuwe vloer te nemen. En in dit geval een gietvloer. Nadat we bij vrienden van ons een gietvloer hadden gezien waren we ervan overtuigt dat wij dit ook wouden. We zijn gelijk een onderzoek gestart en kwamen uit bij het Vloerenhof in Enschede. Aan de hand van tips van andere voorgaande klanten kwamen wij erachter dat het Vloerenhof echt kwaliteit levert en daar waren we natuurlijk naar opzoek.

Voordelen van een gietvloer

Een gietvloer kent meerdere voordelen. Hier hebben we dan ook goed naar gekeken. Een van de vele voordelen is dat een gietvloer erg gemakkelijk schoon te maken is. Aangezien de vloer ook in de keuken ligt wordt hier natuurlijk veel gekookt. Veel vetspetters, tomatensaus en andere voedselresten zullen op de vloer komen. Dit is helemaal geen probleem bij een gietvloer en dus is het erg makkelijk schoon te maken. Vaak voelen veel andere vloeren erg koud aan. Dit is iets wat je eigenlijk niet wil als je net uit je warme bed komt. Een gietvloer geeft van zichzelf al warm aanvoelt. Ook gaat een gietvloer goed samen met een vloerverwarming.