Workshop koken aan huis

Kookworkshop voor twee of meer personen

We gaan steeds meer de lol van koken inzien. Samen gaan we vaker bij elkaar ”op de kook”.  Je gaat thuis met vrienden eten en iedereen kookt zijn eigen recept. Vervolgens ga je aan tafel en presenteert iedereen met trots zijn of haar gerecht. Onder het eten klets je gezellig bij over het weekend en geniet je met elkaar van een drankje. Deze activiteit wordt de laatste jaren steeds populairder, het is gezellig en je leert elkaar ook nog eens koken.kookworkshop twee of meer personen

Kookworkshop in eigen keuken

Ondanks dat je deze activiteit makkelijk zelf kan organiseren laten ook steeds meer ”chef koks” zich vermaken door een kookworkshop in hun eigen keuken. Onder deskundige begeleiding worden de fijne kneepjes van het vak uitgelegd door een echte ”Jamie Oliver”. Deze chefkok neemt zelf zijn verse ingrediënten en benodigde apparatuur mee om er een top middag van te maken.

Hij vertelt je bijvoorbeeld dat je die simpele rode paprika al jaren verkeerd snijd en dat je de boter eerst flink heet moet laten worden, voordat je het in de pan legt. Als alles vervolgens klaar is maakt de chef-kok er met een paar simpele muntblaadjes en chocola een fantastische vertoning van. Je staat versteld van wat je allemaal geleerd hebt en kunt niet wachten tot de kennissenkring je een keer weer vraagt om ”op de kook” te komen. Je kunt ze dan versteld laten staan van jouw fantastische kook-skills.

Kookworkshop aan huis

Als jij graag een keer leuk wilt leren koken raad ik je aan om eens naar een kookworkshop voor twee personen te kijken van Kookers.
Kookers beschikt over professionele koks met gevoel voor humor. Zij komen bij u in huis om er een gezellige middag of avond van te maken. Zodra ze alles weer hebben opgeruimd kun je zelf koken als de beste. Benieuwd hoe deze kookworkshop wordt gegeven? bekijk dan één van de video’s en oordeel zelf!

Kookworkshop aan huis