Ongedierte in huis

Iedereen heeft wel eens last van ongedierte in of rondom het huis of bedrijf. Behalve dat het erg vervelend is, kan het ook erg onhygiënisch zijn. Het is daarom van belang om ze zo snel mogelijk te laten verwijderen.

Heeft u snel advies of een bestrijder nodig bel dan direct met 085-029 8510  (24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor vrijblijvend advies) Ongedierte in Huis

Soorten ongedierte

Veel voorkomend ongedierte zijn bedwantsen, mieren, zilvervisjes, kakkerlakken, wespen, bijen, houtwormen en vlooien. Daarnaast kunnen ook knaagdieren zoals muizen en ratten, of vogels zoals duiven en spreeuwen voor overlast zorgen. Voor al deze plaagdieren zijn er oplossingen.

Overal kan ongedierte voorkomen. Behalve dat deze plaagdieren veel hinder veroorzaken, kunnen ze ook allerlei gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Ongedierte kan een oorzaak zijn voor bijvoorbeeld eczeem of astma. Laat het ongedierte dus snel professioneel verwijderen.

Voorkomen is beter dan genezen

Om ervoor te zorgen dat u geen ongedierte in huis (terug) krijgt moet u allereerst zorgen voor een goede hygiëne. Dicht daarnaast zoveel mogelijk openingen en kieren zodat ongedierte zich daar niet kan huisvesten. Doe dit met bijvoorbeeld kit voor naden en kieren, of met roosters zoals bijenbekjes in uw stootvoegen.

Ongedierte verwijderen

Heeft u toch last van ongedierte in of rondom het huis? Beestjes Kwijt is een professioneel bedrijf dat u van uw ongedierte afhelpt. Ze staan dag en nacht voor u klaar om het ongedierte te bestrijden. Via 085-029 8510 zijn zij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor vrijblijvend advies!