Beste provider glasvezel

Veel verschillende providers bieden glasvezel, alleen wat zijn nu de beste providers voor glasvezel? Glasvezel wordt vaak verkozen boven de koperen kabels omdat het een stuk sneller is. Tegenwoordig liggen er in heel Nederland honderden kilometers aan glasvezel in de grond, maar nog niet overal is het beschikbaar. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor de beste internet deals? Neem dan een kijkje op de online internet vergelijker.

Meest betrouwbaar

In onze ogen is KPN de beste provider op het gebied van glasvezel. KPN staat erom bekend een stabiel netwerk te hebben en is het algemeen ook een van de beste internetproviders die er binnen Nederland beschikbaar zijn. Vanaf 57,50 euro kan je al een internet abonnement met Glasvezel krijgen bij KPN. Je betaald zelfs voor de eerste 6 maanden maar 35 euro per maand. Naast het feit dat je dan snel en betrouwbaar internet hebt met glasvezel heb je ook altijd een gratis monteur beschikbaar als dat nodig moet zijn. Naast de vaste kosten per maand betaal je ook eenmalig 25 euro om je aan te sluiten bij KPN. Als je ervoor kiest om je aan te sluiten bij KPN dan kan je een downloadsnelheid verwachten van 1000 MB/s. De uploadsnelheid ligt gemiddeld op 500 MB/s.

Meeste opties

Dan is er nog een andere internetprovider voor glasvezel die volgens ons uitstekend is maar net iets minder vergeleken met KPN. Dit is de provider XS4ALL. Bij XS4ALL heb je meer keuze als het gaat om welk abonnement je wil. Je betaald per maand tussen de 48 euro en 71,50 euro. Het voordeel bij XS4ALL is wel dat je de eenmalige aansluitingskosten niet hoeft te betalen en de abonnementen echt aansluiten bij de verschillende eisen die een gebruiker kan hebben.