Geweldige manieren om te ontspannen

Geweldige manieren om heerlijk te ontspannen

Voor velen is het aftellen voordat de vakantie weer begint, maar er zijn ook genoeg mensen die besluiten om door te werken. Om jezelf toch een beetje ontspanning te kunnen geef ik je graag een aantal tips om toch dat vakantiegevoel alvast een klein beetje op te roepen.

uit eten

Ga op een doordeweekse dag uit eten

Op vakantie ga je vaak wel een aantal keer uit eten, het is tenslotte vakantie, je hebt geen zin om te koken en besluit om een restaurant te bezoeken. Het is dan ook geen slecht idee om, als je thuis blijft ook gewoon een keer uit eten te gaan! Er is niks heerlijker dan genieten van een heerlijke maaltijd in een rustgevende setting. Je hebt die avond ook geen afwas en kunt gewoon even wat tijd pakken met je partner of familie.

Ga een weekend weg

In een aantal bezoeken is bewezen dat het nemen van een microvakantie net zoveel ontspannend effect heeft als een vakantie van 2 tot 3 weken. Voor velen is het vrijplannen van een weekend geen probleem en ligt de mogelijkheid voor een stedentrip of snelle relax vakantie dus zeker open. Als er de mogelijkheid is om vrijdagmiddag te vertrekken dan kun je al snel twee en een halve dag genieten van een mini vakantie waardoor je weer fris en fruitig aan de week begint.

Zoek het water op

Niets geeft meer rust dan water. In bijna elke plaats is er wel een beek of strand in een straal van tien kilometer te vinden. Vaak is het in de zomer wel een aantal weekenden strandweer. Twijfel niet en pak je zonnebrand, handdoek en koelbox bij elkaar en reis af naar dat rustgevende water. Ondanks dat het bij beken som best wel druk is kun je er toch heerlijk wegdromen in dat boek dat je elke keer wilt lezen, maar telkens niet aan toekomt. Ook voor kinderen is een bezoek aan het strand of beek een geweldige ervaring.

Heerlijk ontspannen aan het water