Een nieuwe look van je woonkamer, zonder verbouwing?!

Uitgekeken op je woonkamer, maar geen zin om alle muren en vloeren aan te pakken? Dit hoeft ook niet! Met een paar simpele aanpassingen krijgt je woonkamer een hele andere uitstraling.

Sierkussens in verschillende soorten en maten

Door het veranderen van de kussens op je bank, creëer je op een gemakkelijke en snelle manier de look van je interieur.

Houd je van rustiek en modern? Kies er dan voor om voor een paar kussens te gaan in dezelfde stijl. Kom jij na een dag hard werken thuis en plof jij het liefst neer op je bank? Dan kun je ervoor kiezen om veel kussens neer te leggen op je bank.

ikat kussens

Goed is om na te denken wat voor een sfeer jij graag wilt creëren in je woonkamer. Er zijn tal van verschillende soorten en maten luxe sierkussens. Houd jij van vrolijke kleuren en motieven op kussens? Dan is een Ikat kussen misschien wel iets voor jou! Deze kussens zijn gemaakt van zijde en/of velours ikat stoffen. Dit zorgt ervoor dat deze luxe kussens heerlijk zacht aanvoelen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende patronen. Het bijzondere aan dit soort kussen is dat er geen een hetzelfde is. Elk kussen is uniek!

Ben jij meer een persoon die de woonkamer zit als een rustige plek? Dan kun je ervoor kiezen om één hoofdkleur uit te kiezen en met verschillende kleurtonen te werken. Zo heb je wel verschillende soorten kleuren kussens op je bank liggen, maar omdat je met één hoofdkleur werkt, houd je wel die rustige uitstraling.

Vloerkleden maken je inrichting af

Het neerleggen van een vloerkleed kan de aankleding van je interieur afmaken. Eerder werd een vloerkleed vaak neergelegd omdat het fijner voelt aan je voeten, maar tegenwoordig wordt het vaak als aanvulling gezien op je inrichting. Het zijn ook allang niet meer de simpele vloerkleden die je vaak terugziet in de woonkamers. Wil je een vloerkleed als eyecatcher in je woonkamer? Al eens aan vintage vloerkleed gedacht? Door de authentieke look en de uitstraling van het vloerkleed krijgt je woonkamer een hele andere look.

vintage vloerkleed

De kwasten hoeven dus niet tevoorschijn worden gehaald als je uitgekeken bent op je interieur. Met een paar kleine aanpassingen kun je ervoor zorgen dat je woonkamer een hele andere look en feel krijgt!