Een Parker pen: ideaal cadeau voor iedere gelegenheid

Heb jij ook altijd moeite met het vinden van het juiste cadeautje voor je juiste gelegenheid? Je wilt natuurlijk niet dat de ontvanger teleurgesteld is met het cadeautje. Laatst gaf ik één van mijn vriendinnen een fashion cadeaubon. Daar was ze heel blij mee, maar wat geef ik haar de volgende keer? Nou het antwoord kwam van iemand die veel verstand heeft van pennen.

Wie kent de Parker pen nu niet? Zelfs nu, in de digitale samenleving waarin we veel vaker typen dan schrijven, is de Parker nog steeds een begrip. Parker is een pennenmerk dat al erg lang bestaat en dat bekend staat om innovatie en betaalbaarheid. De Parker Jotter is een pen die iedereen kan betalen en waarmee je toch het schrijf genot ervaart waar Parker zo bekend om staat. Aan het andere einde van het spectrum vind je een exclusieve Parker vulpen gemaakt van goud of Sterling zilver en van uitmuntende kwaliteit. Er is dus echt voor iedereen een Parker pen te vinden en daarom is het een ideaal cadeau voor allerlei gelegenheden.

Geef een Parker pen cadeau

Heb je een cadeau nodig voor iemand die een nieuwe studie gaat beginnen, die een nieuwe baan heeft gekregen of promotie heeft gehad, voor het afscheid van een collega of voor iemand die geslaagd is? Dan is een Parker pen een uitstekende keuze. Er zijn weinig gelegenheden waarbij deze pen geen goede optie is. Parker pennen schrijven heerlijk en zijn te krijgen als vulpen, als balpen, als gel pen en als rollerball. Ze hebben allen vullingen die je kunt vervangen, wat betekent dat de pen vele jaren dienst kan doen. En in alle gevallen heb je te maken met de kwaliteit en het schrijf genot waar Parker zo bekend om staat.

Een vulpen kiezen

Kies je voor een balpen, een gel pen of een rollerball, dan heb je de mogelijkheid om de vulling te veranderen als deze niet goed bevalt. Misschien is de punt te klein of juist te groot. Kies je voor een vulpen, dan is het belangrijk dat je direct de juiste Parker pen uitkiest en dan is de grootte van de nib de belangrijkste factor. Iemand die klein en langzaam schrijft heeft aan een kleinere nib meer dan iemand die groot en snel schrijft. Geeft je een Parker vulpen cadeau, dan is het dus belangrijk dat je hier goed over nadenkt en dat je er ook voor zorgt dat de persoon die de pen krijgt hem kan ruilen. Uiteraard is dit met een goede Parker pen geen probleem.

Laat je pen graveren

Parker staat voor kwaliteit en schrijf genot en daardoor is een Parker pen een uitstekend cadeau. Je maakt dit nog specialer door de pen te laten graveren met een boodschap of een datum. Elke keer dat deze persoon de pen oppakt om mee te schrijven, wordt hij of zij herinnerd aan jou en de reden waarom ze de pen hebben gekregen. En omdat Parker pennen maakt die bijzonder lang mee kunnen gaan, blijft dat nog vele jaren zo.

Het perfecte cadeau

Moet jij een cadeau uitzoeken en weet je even niet wat je moet kopen? Kies dan een mooie Parker of een mooie Montblanc pen en laat deze graveren. Ook al wordt er meer getypt dan geschreven, er gaat niets boven een handgeschreven brief. Met een Parker zet je een eeuwenoude traditie voort en maak je iemand vast erg blij.