Een perfect cadeau om te geven én te krijgen!

Het geven van persoonlijke geschenken is in 2019 steeds minder aan het worden. Waar we vroeger uitpakten met dure cadeaus voor Sinterklaas en Kerst, geven we nu steeds meer ‘kant-en-klare geschenken’. Hier bedoelen we mee te zeggen, de geschenken die we kopen zijn een stuk minder persoonlijk geworden. We geven steeds meer standaard enveloppen of cadeauverpakkingen, omdat dit een makkelijke keuze is. Ook zijn de cadeaupakketten intrek, zoals de boxen van Rituals. Je hoeft niet meer zelf producten bij elkaar te zoeken en in te pakken, maar alles zit standaard in één doos ingepakt en al. Wat vinden we tegenwoordig nog echt handig én leuk om te krijgen?

Een culinaire verrassing

Iets wat steeds meer aan populariteit wint is de cadeau kaart. Deze is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Van een diner bon tot een waarde cheque voor een woonwinkel. Het is natuurlijk altijd leuk om je geliefde te verrassing met een culinaire verrassing. Zo kun je op elk gewenste moment elkaar mee uit eten nemen met deze handige diner cadeaubon. Ook hier is online een groot assortiment van. Cadeaukaarten kun je bestellen en laten inpakken online en wordt vervolgens ook nog eens thuisbezorgd. Je hoeft dus letterlijk niet meer de deur uit om iemand een culinaire verrassing te bezorgen.

Online te bestellen

De dinercadeau kaart is een nieuw concept van enkele bistro’s en een escape room gevestigd in Almelo. Een klein concept wat bij ‘geef een dinercadeau’ online verkrijgbaar is. Erg leuk om hier een persoonlijke diner bon te bestellen. Het is alleen nog veel leuker om verrast te worden met een leuke envelop in je brievenbus. Wie wordt er nou niet blij van cadeaus en ouderwetse post?