Een volledige verbouwing

Een volledige verbouwing doen we om iets mooier te maken, soms gaan we daarin heel veel dingen tegelijk verbouwen. Het mooie hiervan is dat je dan alles in een keer opknapt. Dat doe je helemaal goed als je echte specialisten inhuurt. Deze helpen je naar het beste resultaat.

Verbouwing buitenkant huis

Een verbouwing aan de buitenkant van je huis kan bijvoorbeeld een uitbouw van de serre zijn of een nieuwe dakkapel. Over die dakkapel gesproken, daar zijn tegenwoordig hele handige systemen van genaamd prefab dakkapellen.  Dit is eigenlijk een kant en klare dakkapel, die in de fabriek wordt gemaakt en zo bij jou het dak op kan.

Oftewel een dakkapel die op maat gemaakt is voor jouw dak en er zo geplaatst kan worden. Dit betekend dat de dakkapellen een montagetijd hebben van 1 dag. Dit komt door de simpele plaatsing en omdat deze al kant en klaar is. Dit scheelt jou veel tijd thuis en de monteur ook. Het productie proces duurt ongeveer 6 tot 8 weken en daarna kan hij in één dag geplaatst worden. De voordelen zijn dan ook een snellere plaatsing, een hogere kwaliteit, minder overlast en het is beter voor het personeel.

Verbouwing binnenkant huis

Ook aan de binnenkant van je huis kun je veel verbouwen. Heb je bijvoorbeeld nog een oude houten vloer? Dan kun je deze nu simpel vervangen door schuimbetonvloeren.  Dit is de methode om houten vloeren te vervangen en heeft vele voordelen die jou ten goede komen:

  • Het is makkelijk aan te brengen
  • Het is duurzaam, ecologisch verantwoord én 100% recyclebaar
  • Het heeft een goede thermische isolatie
  • Het is water- én vorstbestendig
  • Het is licht in gewicht

Maar wat is het nou eigenlijk? Schuimbeton is eigenlijk isolatiebeton.  Door het opschuimen van een basismortel van cement, zand, water, vulstoffen en een schuimvormende hulpstof, ontstaat dit speciale beton. Dit is volgens specialisten dé methode om houten vloeren te vervangen.