Een whisky proeverij proberen

Vaak is het maar de vraag wat je gaat doen als je bijvoorbeeld met vrienden een dag weg wilt. Er zijn enorm veel keuzes, maar het maken van de keuze is erg lastig. Vaak heeft iedereen well ergens geen zin in of hebben jullie geen originele ideeën. Dit is bij onze vriendengroep wel het geval. Twee weken geleden hadden we het idee om een whisky proeverij te doen.

Whisky drinken

Uiteindelijk hadden wij dus gekozen voor een whisky proeverij. Whisky drinken is natuurlijk niet voor iedereen de eerste keuze. Onze hele groep vind op zijn tijd een glas whisky wel lekker, dus dit was voor ons een leuke bezigheid. We hebben er voor gekozen om dit thuis te doen. We hadden een heel mooi pakket besteld met verschillende soorten whisky. Dit was ook erg leuk om te doen en ook een goed cadeau voor aankomende verjaardagen.

Met de vriendengroep hebben wij besloten dat we dit nog wel één keer willen doen. Er zijn zoveel verschillende soorten whisky dat we ze nog lang niet allemaal hebben gehad. Je leert nieuwe smaken kennen en je hebt een gezellige avond. Daarom gaan we binnenkort weer langs slijterij Enschede. Slijterijen hebben namelijk ook vaak verschillende pakketten, waardoor je je eigen gepersonaliseerde proeverij kan organiseren.

Een leuke avond

Met een whisky proeverij hebben wij een hele leuke avond gehad. Wij hebben het thuis gedaan zodat wij in de eigen setting en sfeer waren. Ben je geen whiskyliefhebber kun je zoiets ook doen met speciaal bier of met cocktails bijvoorbeeld. Door nog hapjes te halen en leuke muziek op te zetten heb je een top avond met vrienden of familie. Een proeverij is echt een aanrader als je niet elke keer hetzelfde wil doen op een avond met vrienden. Een erg origineel en leuke activiteit om samen te doen.