Genieten onder de overkapping

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk genieten van het nazomerweer buiten.

De temperaturen dalen ‘s avonds een stukje sneller en al gauw wordt het te koud om lekker buiten te zitten. Met een overkapping kun je langer genieten van die heerlijke nazomeravonden, omdat je iets meer beschut zit en de temperatuur langer blijft hangen onder de overkapping. Een heerlijk kopje koffie drinken als de kinderen net in bed liggen of heerlijk samen met je partner genieten van een drankje onder de overkapping.

Of misschien ben je je nu al aan het oriënteren voor volgend jaar. Gelijk genieten van de voorjaarszon, in de warme zomer toch lekker in de schaduw kunnen zitten en in het najaar toch nog even wat langer buiten kunnen zitten. Met een overkapping kun je vanaf het voorjaar tot het najaar heerlijk buiten zitten.

Soort overkappingen

Overkappingen zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. Wil je je woon/eetkamer graag verlengen dan kun je ervoor kiezen om een terrasoverkapping aan je huis te maken, een soort verlenging van je woonhuis. Of heb je achterin je tuin een mooi stukje waar het avondzonnetje nog lekker schijnt en je die laatste straaltjes nog even mee wilt pakken, dan kun je hier een overkapping neerzetten. Dan zit je lekker beschut maar kun je nog wel heerlijk buiten zitten.

 

overkapping

Een tuinhuis, prieeltje of blokhut. Dit zijn zomaar een paar opties van de verschillende soorten overkappingen die er zijn.

overkapping

Een prieeltje is natuurlijk erg romantisch en kun je mooi aankleden door er allemaal mooie klimplaten bij te poten. Deze klimplaten zullen langs de poten omhoog groeien waardoor je nog meer dat romantische effect krijgt.

overkapping

Of wil je dat gezellige knusse effect van je woonkamer doortrekken in je achtertuin en een soort tweede woonkamer in je tuin creëren. Dan kun je ervoor kiezen om een vlonder te maken onder de overkapping en een afscheiding neer te zetten. Zo zorg je ervoor dat je dat gezellige knusse effect ook onder je overkapping krijgt.

overkapping

Heb je veel ruimte om je huis dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een veranda te plaatsen. Het Amerikaanse gevoel in je achtertuin.

overkapping

Wat voor een overkapping je ook zoekt bij Voshaar Schuttingen vind je de overkapping die bij jou past. Door samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn, ben je er zeker van dat er een overkapping komt welke aan jouw eisen en wensen voldoet.