Snelle afhandeling van je openstaande facturen? Deurwaarders Almelo staan voor je klaar!

Niets is vervelender als je als bedrijf zijnde te maken krijgt met particuliere of zakelijke klanten die de facturen die je stuurt niet betalen. Na meerdere herinneringen over het openstaande bedrag en eventuele aanmaningsbrieven wordt het tijd om in actie te komen. Als bedrijf zijnde zou ik persoonlijk niet zelf als deurwaarder gaan optreden om zo het openstaande bedrag alsnog te krijgen. Neem een deurwaardersbedrijf in de hand en ze regelen allerlei soorten incasso’s. 

Wie zijn de deurwaarders? 

Laten we ze even voorstellen, de deurwaarders in Almelo heten Ikink en Bekman. Al meer dan 20 jaar zijn Frank Ikink en Gerrit Jan Bekman actief in de incasso en deurwaardersbranche. Bij hun ben je dus aan het juiste adres wat betreft incasso’s. Ze onderscheiden zich door hun persoonlijke en betrokken benadering. De lijntjes zijn kort. Dit betekent dat je gelijk met de juiste persoon aan tafel zit en je niet met verschillende personen contact hoeft te hebben over de vordering. 

Hoe gaan ze te werk? 

Wanneer je IkinkBekman inschakelt als incassobureau dan gaan ze nauwkeurig en precies te werk. Door de korte lijntjes gaat gelijk één contactpersoon, hetgeen je wilt overhandigen, met je in gesprek. Dit kan zowel via de telefoon als bij ons bureau in Almelo. Voor elke incasso, of het nu in Twente, Almelo of op een andere plek in Nederland is, ze werken in heel Nederland. Het eerste wat ze gaan doen is contact opnemen met je klant die de openstaande facturen heeft. Ze achterhalen de reden van het niet betalen van de factuur en proberen tot een oplossing te komen. Als een klant, om welke reden dan ook, niet kan betalen wordt er naar een passende oplossing gezocht. Er komt een vervolg strategie als de kant niet wil betalen. Dit overleggen ze altijd eerst samen met de opdrachtgevers voordat ze daadwerkelijk in actie komen en als deurwaarders optreden. Bij Ikinkbekman vinden ze het belangrijk dat incasso’s op een persoonlijke en krachtige manier opgepakt worden. Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met de deurwaarders via de site! 

IkinkBekman Incasso & Gerechtsdeurwaarders
IkinkBekman Incasso & Gerechtsdeurwaarders