Goed personeel volgt een computer training

Op een computer zitten tal van functies. Bijna de helft van de medewerkers binnen een bedrijf weten dit niet effectief in te zetten in hun dagelijkse werkzaamheden. Omdat een computer diverse software en programma’s bezit zijn er veel zaken die nog niet optimaal benut worden. Om op een succesvolle wijze met een computer te kunnen werken krijgen veel medewerkers van een bedrijf een computer training aangeboden. Een bedrijf heeft er namelijk baat bij dat je snel en efficiënt kunt werken, ook met software. ICT, computers en laptops zijn namelijk niet meer weg te denken binnen een organisatie. Elke bedrijfstak krijgt met ICT te maken. Het is niet meer dan logisch dat dit stuk technologie niet meer kan ontbreken in het dagelijks bedrijfsleven. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Excel. Microsoft Excel is een veelgebruikt programma voor vele bedrijven. Heeft het personeel Microsoft Excel nog niet helemaal onder de knie? Dan is het een goed idee om ze een cursus Excel aan te bieden. Een medewerker verliest namelijk 17 tot 38 minuten per dag door onvoldoende digitale vaardigheden in de software waarmee ze dagelijks werken.

Excel cursus Enschede CleverIQ

Computertraining Microsoft Office

Computertrainingen in Microsoft Office zijn vooral interessant voor mensen die vaak werken met de volgende programma’s: Microsoft Word, Excel, Teams, SharePoint en OneDrive. Deze programma’s behoren tot het office pakket en worden vaak op elke werkvloer gebruikt. Om efficiënt te kunnen werken en niet teveel tijd kwijt te zijn met het gebruik van deze programma’s is soms een Microsoft Eindgebruikerstraining vereist. Het is namelijk voor zowel de medewerker als de werkgever een win-win situatie als het werken met het gehele Microsoft Office pakket gemakkelijker en sneller gaat. Wanneer een verdere diepgang van een specifieke training is vereist kan er een maatwerk training worden gevolgd. Zijn de medewerkers minder geschoold in bijvoorbeeld Excel, dan kan er een op maat gemaakte Excel cursus worden verzorgd op locatie. Ook door gerichte praktijkoefeningen kunnen de medewerkers aan de slag met de inhoud van de cursus en hier in de toekomst echt baat bij hebben.

Cursus op locatie

Als een bedrijf een team cursus wil volgen op een locatie, of het liefst op eigen kantoor, dan is dit ook mogelijk. CleverIQ Trainingen verzorgen diverse computer trainingen in groepen op locaties door heel Nederland. Het aanbod van trainingen is zeer divers en alle trainingen zijn standaard maatwerk. Dat wil zeggen dat elke training op maat wordt gemaakt voor ieder individu. Bij een maatwerk of bedrijfstraining wordt op basis van een intake de training samengesteld. Door middel van de modulaire opbouw van de trainingen kan CleverIQ Trainingen onderdelen toevoegen, wijzigen of laten vervallen. School je personeel dus bij met op maat gemaakte computer trainingen!

bedrijfstraining op locatie CleverIQ trainingen Enschede