Wineble, Balkan wijnen proeven!

Wineble Balkan wijnenHeerlijke wijnen tijdens een gezellige zomeravond zijn onmisbaar! Ook in tijden als we niet naar het terras of naar je favoriete restaurant kunnen. Juist thuis, in de tuin of op de bank, kan je nog steeds genieten van unieke en betaalbare wijnen. Wineble importeert al jaren hoogwaardige en betaalbare wijnen uit de Balkan. De wijnvelden in landen zoals, Macedonië en Servië zijn nog vrij onbekend in de westerse wereld. Dit prachtig stukje wijngeschiedenis blijft niet langer meer geheim nu Wineble je kennis laat maken met Balkan wijnen. Via een wijnproeverij of wijnparty bij jou op locatie laat Wineble je kennismaken met een unieke selectie van Balkan wijnen. Zowel Chardonnay als een Muscat wijn doen je smaakpapillen tintelen, ook in combinatie met wijn-spijs. Wijnen gecombineerd met diverse hapjes.

Wijnproeverij op locatie

Wijnproeverij met bites Wineble HengeloWineble, gevestigd in Hengelo, verzorgd diverse wijnproeverijen op locaties door heel Twente. Ook bij jouw thuis komt Wineble met diverse wijnen en spijzen om te proeven. De wijnproeverij is volledig georganiseerd met wijnglazen, diverse wijnen proeven met uitleg en wordt geserveerd met bijpassende tapas hapjes. Het enige wat jij hoeft te doen is vrienden uitnodigen bij jou op locatie en Wineble verzorgd de rest! Ook wordt er twee maal per jaar een wijnproeverij op een locatie in Twente georganiseerd, zoals bij Het Wapen van Beckum. Heerlijke wijnen proeven onder genot van een hapje op een prachtige Twentse locatie. Hou de site en social media kanalen van Wineble in de gaten. Door je in te schrijven als vriend van Wineble ontvang je altijd korting op een wijnproeverij en bij de aanschaf van een fles wijn via de site . Als vriend van Wineble heb je een streepje voor.

Wijncadeaus online bestellen

Op zoek naar een origineel wijn cadeaupakket? Wineble heeft diverse wijncadeaus voor de echte wijnliefhebber! Een wijn cadeaupakket kan zowel aan een man of vrouw gegeven worden. Heb je specifieke voorkeuren wat betreft de Balkan wijnen? Laat het Wineble weten want ze kunnen diverse wijnen importeren uit de Balkan. Ook voor een speciale gelegenheid maken ze wijn geschenken op maat. Zoals een wenswijn met ‘Van harte’ erop.

Balkan wijnen twente