Hoe staan je voeten erbij deze winter?

De zomer is voorbij, maar dit wil natuurlijk niet betekenen dat, nu je je voeten niet meer ziet, deze geen verzorging meer nodig hebben.

Integendeel, nu je voeten elke dag verstopt zitten in je schoenen is het juist belangrijk om goed voor je voeten te zorgen.

Bedenk maar eens hoeveel je voeten te verduren hebben. De hele dag op hoge hakken in je mooie pumps of de hele dag verstopt in je werkschoenen.

Behandelingen

Bij pedicure Ellen’s Voetenkamer in Enschede kun je terecht voor een professionele behandeling van je voeten. Omdat Ellen’s voetenkamer lid is van ProVoet kun je er zeker van zijn dat je in goede handen bent.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Het belangrijkste is natuurlijk dat je na een behandeling pijnvrij kunt lopen. Natuurlijk hoort het er ook bij dat je voeten er mooi en verzorgd uit zien. Om dit te bereiken wordt het eelt en de likdoorns van je voeten verwijderd. Ook worden je nagels op de juiste manier geknipt en gefreesd. Tevens wordt er samen met jou gekeken hoe de eventuele voet- en nagelproblemen opgelost kunnen worden.

Bij Ellen’s Voetenkamer kun je ook terecht voor deelbehandelingen.

Heb je de behoefte om eventjes lekker te ontspannen na een drukke dag, kies dan voor een heerlijke voetenmassage.

Dus laat die winter maar lekker komen, verstop je voeten niet, maar laat ze zien deze winter!