Is het tijd voor goede schoenen?

Wanneer je toe bent aan een goed paar schoenen kun je eens kijken naar Xsensible schoenen. Deze schoenen zijn ontstaan uit een combinatie van orthopedie en inspiratie vanuit Japan. Hier is een gepatenteerd ‘stretchleer’ uit gekomen waar een unieke schoen uit ontstaan is!

Stretchleer

Het voordeel van dit stretchleer is dat het uit verschillende lagen bestaat en dat alle lagen een eigen functie hebben die er samen voor zorgen dat het leer tot wel 70% kan uitrekken in de breedte en tot wel 30% in de lengte. Op Deze manier past de schoen zich goed aan op je voeten. Het mooiste is nog dat het leer ook weer terugkeert naar de oorspronkelijke vorm.

De kwaliteit

De Xsensible schoenen staan voor kwaliteit en bepaalde kernwaarden. Naast dat er altijd gekeken wordt welke materialen en zolen het beste zijn staat een energiezuinige productie en zo min mogelijk afval bij materiaal gebruik boven aan in het lijstje bij het ontwikkelen van deze schoenen.

De zool

Ook van de zool wordt op een unieke manier gebruik gemaakt. Met een balanspunt in het midden van de zool krijg jij al snel een natuurlijke en gezonde lichaamshouding. Deze zool zorgt er voor dat je gewrichten minder worden belast en je lichaam beter kan ontspannen. Daarnaast zorgt het ook nog voor een betere balans en evenwicht.

Voor wie is Xsensible?

Er worden Xsensible schoenen gemaakt voor dames en heren. Met verschillende modellen zit er voor iedereen wel een goede schoen tussen. Ook voor de wandelaars onder ons bestaat er ondertussen een lijn met wandelschoenen die een goede demping geven en waarmee je makkelijk een wandeling in een bos of door steden kan trekken. Kortom er zijn genoeg mogelijkheden en deze schoenen hebben veel te bieden! Ik raad je aan om eens te kijken of er een winkel in de buurt is waar je deze schoenen een keer kunt passen en kijken of het bevalt.