Makelaar Nijverdal

Makelaar Nijverdal

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning ga je actief op zoek bij verschillende aanbieders, zoals een funda. Wanneer je een woning hebt gevonden hebt gevonden kun je een bezichtiging inplannen. Belangrijk om te weten is dat er een verschil is tussen een aankoopmakelaar en een verkoopmakelaar. De aankoop makelaar voldoet aan de belangen van een koper en een verkoopmakelaar die van een verkoper. Dit klinkt heel logisch, maar toch komen er situatie voor waarin een koper van een huis denkt dat een verkoopmakelaar het beste voor heeft met de koper. Dit is niet het geval. Dat brengt mij direct bij het tweede punt, zorg ervoor dat uw makelaar uw persoonlijke belangen goed in acht neemt en dat hij u nauw betrekt in het proces. Het is belangrijk dat uw makelaar volledig transparant is. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen dat u de ideale huis vindt die perfect bij u past.

 

Piksen Makelaars

Piksen Makelaars is een makelaarskantoor dat in Nijverdal is gevestigd. Men heeft veel expertise van wat er allemaal speelt in de huizenmarkt in Nijverdal en Hellendoorn. Piksen Makelaars werkt transparant en luistert naar de wensen en behoeftes van de klant en zal u goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen in het proces, zodat iedereen uiteindelijk tevreden is met het uitgekozen huis voor de juiste prijs.

 

Zoekopdracht nieuwe woning

Een groot voordeel van Piksen Makelaars in Nijverdal is dat u ook ben hen terecht kunt als u op zoek bent naar een woning, maar uw droomhuis staat nog niet online. Wat doet Piksen? Via een formulier kunt u zich aanmelden en daarna gaat Piksen Makelaars voor u aan de slag. Op het formulier vult u al uw wensen in zodat zij een goed beeld hebben bij wat uw wensen zijn. Zodra er een woning op de markt komt die aan al uw wensen voldoet zal de makelaar contact met u opnemen om u op de hoogte te brengen van het nieuwe aanbod. Het mooie van dit is dat u niet alleen van de woningen op de hoogte wordt gebracht die zij in de verkoop krijgen, maar ook woningen van andere makelaarskantoren. Als de woning niet bij Piksen Makelaars in de verkoop komt kan de makelaar meegaan als aankoopmakelaar om er zeker van te zijn dat wanneer de woning u bevalt, u de juiste prijs betaald voor de woning.