Nieuwe meubels aanschaffen

Afgelopen zomer hebben wij de woonkamer opnieuw laten schilderen. Ook is er een nieuwe inbouwhaard geplaatst in de keuken en in de woonkamer. De oude meubels hebben we eruit gegooid en in plaats daarvan hebben we allerlei nieuwe meubels aangeschaft. Dit was voor ons de eerste verbouwing sinds dat we in deze woning gingen wonen. We merkten dat de oude meubels wat versleten waren en ook de kwaliteit van de verf op de muren niet meer goed was. Aan ons dus de taak om zo snel mogelijk de beste bedrijven te vinden die ons hierin konden helpen. Dit proces ging veel sneller dan verwacht en al heel snel was onze nieuwe woonkamer volledig klaar.

Woonkamer verbouwing klaar

Binnen twee maand was de volledige verbouwing klaar. De inbouwhaarden konden snel gemonteerd worden en daardoor konden de schilders al snel overgaan op het schilderen van de muren en het behangen van de wand om de inbouwhaard. Tijdens de verbouwing gingen mijn vrouw en ik langs woonwinkel Bakker Wonen voor onze nieuwe meubels. Hier hebben we al snel door de goede hulp en het grote aanbod de keuze kunnen maken voor de meubels. Gelijk nadat de verbouwing klaar was kon Bakker Wonnen de meubels al leveren en konden we gelijk genieten van de nieuwe woonkamer.

Ruit met een waas laten repareren

Nadat de verbouwing klaar was en wij inmiddels al een aantal keren in de woonkamer hebben kunnen zitten kwamen we achter een probleem bij het raam. Wij constateerde namelijk bij een van onze ramen vocht tussen het dubbel glas. Vocht in het raam beschadigd de ruit zelf en de isolatiewaarde wordt hierdoor dan ook verminderd. Omdat wij niet gelijk de hele ruit wouden vervangen zochten we een bedrijf die de ruit kon herstellen zonder het te vervangen. Uiteindelijk heeft Condensys ons geholpen hierbij. Zij hebben de ruit volledig hersteld een nu kan ik pas echt genieten van mijn nieuwe woonkamer.