Tijdelijke woonunit

Op sommige momenten in het leven is het (tijdelijk) niet mogelijk om in de eigen woning te verblijven. Dit kan om uiteenlopende redenen het geval zijn. Denk hierbij maar eens aan een ingrijpende verbouwing of gezondheidsproblemen. Vaak wordt er dan naar een oplossing gezocht waarbij men op het bestaande terrein een extra woon unit plaatst. De woonunits van Demako zijn erg praktisch tijdens een verbouwing of wanneer u iemand wil verzorgen in een mantelzorgwoning uit uw naaste omgeving. Vaak worden de woonunits kant en klaar en volledig ingericht aangeleverd en op de gewenste locatie geplaatst. Zo kan er na plaatsing van de woonunit gelijk gebruik van worden gemaakt.

School units en kantoor units

Naast de woonunits heb je ook school units en kantoor units. Bij een verbouwing of bij ruimtegebrek kunnen tijdelijke schoollokalen de oplossing bieden. Om deze tijdelijke leslokalen te kunnen realiseren is het erg handig om te kiezen voor een school unit. Ook wanneer je tijdelijke kantoren nodig hebt voor een groot project of bij gebrek aan ruimte door bijvoorbeeld een verbouwing is een kantoor unit zeer handig voor gebruik. Deze kantoorunits zijn volledig ingericht en zijn klaar voor gebruik. Voor deze woonunits, schoolunits en kantoorunits ben je bij Demako aan het juiste adres.

Voordelen tijdens een verbouwing

Het gebruik van een woonunit kent meerder voordelen. Tijdens de verbouwing aan je woning is een woonunit ook erg handig. Zo hoeft er tijdens de verbouwing niet snel rekening gehouden worden met de inwoners en kan de verbouwing nog veel sneller klaar zijn. Afgelopen zomer heb ik ook veel verbouwd in mijn woning. Zo heeft Het Vloerenhof in Enschede bij mijn huis een nieuwe vloer geplaatst. Deze vloer is uiteindelijk erg mooi geworden en omdat wij toen tijdelijk in een woonunit zijn gaan wonen was de verbouwing veel sneller klaar en konden we al eerder dan verwacht genieten van onze verbouwde woning.