Restyle je interieur! Een paar handige tips.

Je interieur restylen! Wie wil nu niet af en toe zijn hele woonkamer een opfrisbeurt geven?

http://www.awayofliving.nl/

 

Veel mensen denken gelijk aan het kostenplaatje, echter het restylen van je woonkamer hoeft niet de hele wereld te kosten. Als je namelijk goed oplet en creatief bent kun je voor een bescheiden budget al een hele verandering teweeg brengen. Hieronder een paar simpele en betaalbare tips die je leefruimte weer helemaal fris maken zodat jij je weer happy voelt!

Behang de achterwand aan de binnenkant van je boekenkast / vitrinekast met een leuke print. Uiteraard kun je dit ook schilderen. Maar behang met een print geeft je kast net die leuke speelse touch!

Hang eens een spiegel op, een spiegel maakt je ruimte net wat groter, ze kunnen de meest suffe kamers weer laten oplichten en voegen een bepaalde stijl toe. Hang er bijvoorbeeld één boven je bed, aan het einde van de gang of boven de bank.

Nieuwe lampen kopen? Kijk eens naar je huidige verlichting. Hoe zien ze eruit? Saai en ouderwets? Misschien moet je ze eens vervangen om de boel weer wat op te vrolijken! Als je er geen budget voor hebt, spuit je eigen lampen dan eens over met een nieuw kleurtje of bezoek de plaatselijke kringloopwinkel!

Je kunt ook een nieuw schilderij of kunstwerk ophangen. Als je je huidige wanddecoratie zat bent haal dan alles eens weg, doe eens een stapje achteruit en kijk eens naar de ruimte die je hebt. Dit wil nog wel eens helpen om nieuwe manieren te visualiseren wat je al hebt. Daarnaast inspireert het je om naar iets nieuws en opwindends te kijken om je kamer wat op te frissen!

 

http://www.awayofliving.nl/

Nieuwe felgekleurde kussens doen wonderen in je interieur. Soms zijn 2 kussens in je bank al voldoende om de hele kamer op te fleuren. Ook kun je een plaid met mooie felle patronen over de armleuning van je bank of op je voetenbankje leggen voor net dat beetje meer kleur en sfeer!

Pak je vloer aan. Breng nieuw leven in je kamer met bijvoorbeeld een nieuw tapijt! Felgekleurd, dierenprint, of juist een klassiek perzisch tapijt? Een tapijt doet veel met je kamer, het brengt kleur en leven. Ook kun je je houten vloer een opfrisbeurt gebruiken door hem bijvoorbeeld opnieuw te lakken of in de olie te zetten. Hier zijn vele onderhoudsmiddelen voor te verkrijgen.

http://www.awayofliving.nl/

Probeer eens een nieuwe kleur verf! Verf is één van de eenvoudigste manieren om een ruimte aan te passen. Als je een kamer nieuw leven in wilt blazen, schilder dan een wand of meerdere als je je dapper voelt! Een kleurtje doet echt wonderen!

Heel veel succes met onze tips!

http://www.awayofliving.nl/