speeddating

Speeddating tips voor beginners

Zowel mannen als vrouwen besteden een bepaalde hoeveelheid tijd aan de voorbereiding op een afspraakje. Immers, niemand wil worden afgewezen door een persoon die ze voelen zich aangetrokken tot of vinden interessant alleen op hun eerste date.

Dezelfde hoeveelheid voorbereiding moet ook gaan in de voorbereiding voor een speed dating evenement dat u zult deelnemen. Als je sterk afhankelijk van dergelijke evenementen om romantiek te vinden, zult u zeker nodig hebt om te verschijnen voldoende klaar, zodat u kunt alleen uw beste, ware kant te presenteren.jonathan-j-castellon-be8AmxavYp8-unsplash (1)

Als het je eerste keer is om deel te nemen aan een speed dating evenement, zijn hier enkele tips die je kunt volgen om je beter voor te bereiden en hopelijk, succes te vinden in de ervaring:

Zie er op je best uit. Ga niet naar het evenement met gekreukte, stinkende kleren aan. Kom ook niet opdagen zonder een bad te nemen. Je hoeft geen stylist en visagist in te huren om je te helpen op te blinken, maar zorg ervoor dat je er op zijn minst toonbaar uitziet. Zoek en draag kleren die je lichaam en stijl accentueren. Je outfit kan je helpen jezelf te zijn en zegt tegelijkertijd veel over wie je bent, dus wees niet bang om je op te doffen en je kleding te dragen.

Tip: https://www.speeddatenrotterdam.nl/

Wees ruimdenkend. Zelfs als dit concept nieuw voor je is, zorg er tijdens het evenement voor dat je openstaat voor deze ervaring en geef de persoon voor je een kans. Ook al telt de eerste indruk voor iets, geef je dates een kans, ongeacht wat je voelt of denkt als je ze op het eerste gezicht ziet. Houd in gedachten dat de persoon tegenover je misschien net zo nerveus is als jij (of zelfs meer) en geef hem of haar een paar minuten om zich ontspannen genoeg te voelen om zich voor je open te stellen. Sta altijd open voor alles en wees vastbesloten om plezier te maken tijdens het hele evenement.

Uitgelicht: https://www.speeddateamsterdam.nl/

Wees voorbereid met enkele vragen om te stellen. Het grote voordeel dat speed dating biedt is dat je veel mensen leert kennen in een korte tijd. U kunt dit doen met een aantal belangrijke vragen bij de hand en klaar om te vragen. U kunt dezelfde set van vragen aan elke persoon of gewoon gaan met de stroom. Enkele typische vragen die je kan stellen zijn:

– Wat doe je voor je plezier of in je vrije tijd?

– Houdt u van reizen?

– Wat zoek je in een potentiële partner?

– Waar werk je?

Speeddaten is een unieke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Als u meer kans wilt maken om uw perfecte match te ontmoeten tijdens dergelijke evenementen, moet u zich goed voorbereiden.jonathan-j-castellon-be8AmxavYp8-unsplash (1)