Bestel de juiste zitzak om optimaal te ontspannen

Komt het u ook bekend voor? Een hectische werkdag waardoor je aan het einde van de dag uitgeput bent. Niets is dan fijner om thuis te komen in uw woon- of slaapkamer met een drankje om te detoxen. Wat het helemaal afmaakt is om lekker neer te ploffen in een comfortabele zachte zitzak. Het geeft immers een heerlijk gevoel om na een stressvolle dag even heerlijk comfortabel in een zitzak weg te sluimeren.

Zitzakken magazijn

Wanneer u interesse heeft in het aanschaffen van een zitzak kunt u het beste bij Zitzakken magazijn uw zitzak bestellen. Door het ruime assortiment aan verschillende zitzakken is er voor ieder wat wils. Zo kun je een zitzak in diverse kleuren en stoffen bestellen. Stoffen zoals nylon, leatherlook, suedelook, waterdichte katoen, etc. Naast dat u uit verschillende kleuren en stoffen kunt kiezen, kunt u uw zitzak ook laten bedrukken met logos, foto’s of een eigen ontwerp.Zitzak Bergerac weekmaakvrij nylon

Voordat je een zitzak hebt aangeschaft is het belangrijk om te weten welke maat zitzak u moet hebben. Wanneer iemand bijvoorbeeld een te kleine of te grote zitzak heeft kan dat tegen de verwachtingen van genieten ingaan. Zitzakken magazijn geeft u drie opties:

Zitzak (S)

Deze fijne zitzak is ideaal om in weg te dromen. U kunt er lekker op liggen, zitten, hangen of gewoon in slaap vallen. De afmeting is 140 x 110 cm, waardoor het ook te gebruiken is als speelkussen voor in de slaapkamer of kinderkamer.

Zitzak (M)

Ook deze zitzak is perfect om van te genieten. Door de grotere afmeting van 150 x 130 cm kunt u lekker in de zitzak wegzakken. De zitzakken zin voorzien van een vulsluis en een kindvriendelijke rits.

Zitzak (L)

Deze zitzak is het helemaal. Ook door de keuze uit diverse kleuren is het aan te passen aan ieder interieur. De zitzak is voorzien van waterdichte PVC coating en dubbele ritsen, hierdoor kan de vulling niet verloren gaan. Oftewel, een super zitzak waar u jarenlang plezier van zult hebben.