Zwarte keukens in je huis

Zwart is het nieuwe wit, is hetgeen wat je steeds vaker hoort en ziet. Witte keukens waren een tijd geleden helemaal in, maar dat draait zich steeds meer om in de zwarte stijl. Maar waarom wordt er eigenlijk steeds meer voor zwart gekozen in plaats van wit?

Uitstraling

De uitstraling van zwarte keukens is een speciale, het straalt namelijk veel luxe en rust uit. Verder is het gewoon erg mooi te combineren met zowat elke andere kleur, wat zorgt voor een leuke uitstraling qua kleuren in de keuken. Een droomkeuken gaat gepaard met je wensen, dus of je nou voor een mat zwarte, gelakte of andere zwarte keuken kiest, als het maar is wat jij mooi vindt. Veel keukenbedrijven helpen je met het vinden van jouw droomkeuken en kunnen verschillende ontwerpen voor je maken, dus kijk gerust welke zwarte keuken jij mooi vindt.

Als je echt jouw droomkeuken uitkiest geniet je van een keuken waar je tot rust komt en veel plezier kan hebben. Dat is erg belangrijk voor het optimale leefplezier in het middelpunt van je huis.

Keuken met eiland of een greeploze keuken

Een zwarte keuken met een eiland is erg mooi, vooral als je hem bijvoorbeeld combineert met een zwart blad op het eiland en een witte ondergrond. Ondergrond als in hetgeen onder het blad, alle laadjes etc. Een eiland heeft vele voordelen zoals meer opslagruimte en een grotere werkruimte. Kookeilanden verschijnen steeds vaker in de keukens en zijn erg populair.

Een greeploze keuken is een keuken waarbij je kunt genieten van strakke keukenkasten en lades waar geen knoppen aan vast zitten. Dit wil zeggen dat er geen handvaten aan de keukenlades zit, maar je deze moet indrukken zodat hij automatisch open gaat. Deze technologie heet soft-motion en is steeds vaker terug te zien in keukens. De grootste tip blijft: kies jouw eigen droomkeuken!